<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Navara Kullananlar</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="tolgas" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
tolgas' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
abı hılux de cok farklı olucagını sanmıyorum hıluxun suan ıcın tek avantajı on kılıt takılabılıyo bızımkınede seneye arb getırıcekmıs zaten cok problem degıl yanı
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<b>bak şimdi olmadı hilux saglamlıkta navara yı ezer gecer hiç tartışılmaz bile 10 kişiden 9 u bunu söyler ki zaten navaracılarda bunu kabulleniyo...ama iş lüks e dökülürse navara tabiki lüks ama nazik...anlacagın navara mı hilux mu dagda bayırda tabiki hilux cünkü hem daga bayıra daha uygun hem biraz daha katı nazik degil ,,hıı 2 side off road aracı degil bunu zaten biliyoruz zaten dag bayır diyorum farkındaysanız ...ama 2 side off road aracı olaaksa kesinlikle hilux derim yanlış anlaşılmasın hilux u veya navara yı övdügümden veya savundugumdan sölüyorum sonucta 2 sinide eskittim bilen abilerimiz arkadaşlarmız var ...o yüzden tecrübeli birisi olarak hilux diyorum hıı navrayı cok fazla seviyorum tartısılmaz ama tamam hadi gidim 70.000 tl verim sıfır navara alım diyemiyorum gözüm korktu ,arızalar ufak tefek olsa baş tacı sorun degil...arka difransiyel arızası,triger zinciri koptu sabah 5 te işi giderken garjdan cıkarken,ön zincir gergisi ses yaptı,marş dinamosu patladı,turbo gitti,şanzıman şacmalamaya başladı ne bilim vs vs.... bunlar yüzünden tiksindim ..siz olsaydınız ne yapardınız ... ;D ;D ;D ;D ;D</b></div>