Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,128
Ynt: Navara Kullananlar

darktreys' Alıntı:
Ben balçığa gidim çıktım 80 kım ye gelmeden direksiyon titreme yapıyor artık , henüz yıkamadım ama balans bozuldu galiba , inş yıkayınca geçer... Tolga kardeş senin görüşün nedir ???

kardes benim araç Alman yapımı 80km hızda firene basınca direksiyon sallıyor ne yapmam gerekir :D :D :D

Etiketler

benim araçta japon olmasına rağmen avrupa üretimi , frene basınca "canitubimangaaa hiiyyyyyyyyaaa kungfu" diyor

haberler bölümündeki türkiyenin ilk özel offroad pisti konusunda pazar gününden aboooo çamurlu resimler var.

Kimse yokmu... Bülent abi nerelerdesin , arabanın altının resimlerini atacaktın unuttun beni ;D

Benim balans bozuldu 90 dan sonra direksiyonda titreme ve sağa sola çekme var , alt üst motor iç dış bagaj vs komple yıkattım çamurdan değil .
Rot kollarımı eğildi yoksa balansdamı bozukluk var anlamadım , arabanın altına girdim inceledim bir durum göremedim...
Balans için konulan kurşunlar düşebilirmi aceba ??

Bilgili arkadaşlara duyurulur ;D

dün akşam araç 3 .kez hortum patlattı yol yağ gölüne döndü allahtan evin yakınlarında oldu da gece eve rahat gidebildim fakat iyice soğudum artık arabadan :-\

Dogus. Izmirdeyim kardesim biraz dayan ;) haftaya basi resimler elinde... Aykut hortumu nasil patlattin ya ??? Vede tabiki gecmis olsun sana ....

Bülent abi bak senin için çektim ;D

[attachment=1]

www.4x4dergi.com beyoff_02.jpg

red34' Alıntı:
Dogus. Izmirdeyim kardesim biraz dayan ;) haftaya basi resimler elinde... Aykut hortumu nasil patlattin ya ??? Vede tabiki gecmis olsun sana ....

teşekkür ederim abi valla anlamadımki durduk yere oluyor 3. kez oldu dün akşam artık satmaya ramak kaldı :-\

Kursat kardesim sagol .. :smiley: ellerine saglik guzel kare yakalamissiniz valla.. ;) tsk ederim eh nede olsa navara yaaa...yine navara sevgim kabardi.. ;). Aykutcum arabanin bir derdi var durup dururken arka arkaya patlamaz. Motor ne durumda .. ??? Basincla ilgili birsey olabilir... Yada takilan hortumlar. Basinca dayaniksiz bence bir serviste siki bir kontrolden gecir derim...

Erkut kardesim bende sizleri ozledim fakat islerim cok yogun firsat buldugum an bulusalim derim.. :smiley: ben yine turkiye turuna ciktim su an izmirdeyim haftaya istanbul da olacagim ..AY basida kayseri kirsehir nigde konya etabim var gerisini sen dusun ... ;D

evet abi sanzuman pompası .Bülent abi serviste sıkı bir kontrolden geçirecegim bakalım neler çıkacak

Servise sokarsan , iyi yolarlar...düzgün işini ibilen bir nissancı usta bul arabanın başına dur neler yapılacağınıda gör fiyattada pazarlık yap... servise sokma.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,965
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR