valla arkadaşım benim kiti antalyada ahmet usta var 5-6 navara yükseltme işi yapmış tecrübeli bi usta o yaptı jantlarda 4 adet flanş bijonlar dahil ön yükseltme +arka yükseltme şeklinde ...
Selam nvr01 bu antalyadaki ahmet ustaya nasıl ulaşabiliriz? bende kemerdeyim, navaram var bende yükseltmeyi düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim..
slm lar bende yükseltme kiti mevcut 5 inc olması lazımdı lastik flanşları da var hazır navaramı sattıgım için onlarıda satacam bilginize sadece yükseltmede araç cok abes duruyo komple hepsini 750 tl ye verecem saygılar ahmet usatnın tlf:0532 326 66 17
slm nvr01 tşk ederim, bu kiti almayı düşünüyorum ama ne var bu kitte bilmiyorum bi fotosunu görsek iyi olur. ayrıca lastiklerin duruyomu? eğer duruyosa ve mümkünsede ikisininde fotosunu görsek süper olur. mail de atabilirsin. yetiskurga@hotmail.com
slm lar yetiş bey malzemeleri söyleyim size arka 2 adet makas altı takoz,ön 2 adet amortisör kafaları flanşı,4 teker lastik flanşı şeklinde veriyorum resim yok yanımda garajda duruyo malzemeler lastiklerim durmuyo verdim onları ...saygılar