KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
O kol overdrive kolu. Şanzımanın PTO çıkışına (Traktör aparatları vinç vs takmak için olan çıkış) yavu bir şanzıman ekliyorsunuz. 3 ve 4.viteste kullanılabiliyor, takviye veya 5.vites gibi düşünün. Son hızdaki motor devrini yüzde 30 düşürüp şanzıman gürültüsünü yüzde 25 arttırıyor)))) Ben mucize eseri İstanbulda buldum, alıp İngiltereden tamir takımını getirttim ve şanzıman toplanırken taktırdım...
bende 1974 tek kapı var niğde de bildiğin yer varmı buraya yakın
muayeneye giremiyorum ful bakım yapılıp toplanmalı boya üstü kapanmalı falan
biraz döküldü ama yürürü iyi zalen kıyamıyorum hurdaya vermeye benim hobi
aracım olarak garajda duruyor yazdan yaza ine geldiğimde kullanıyorum
yardımcı olmaya çalışıyım ama bende yeniyim ama elektrik ve mekanikçi buldum şimdilik kaporta bilmiyorum sanırım mümkünde değil fiber kaplama falan düşünsen olabilir sanki ben parça siparişi kayalar otodan yapıp kendim yapmaya uğraşıyorum yapamassam yada yapamıyacağım büyük bi iş gibiyse teknik föylerinden ders çalışıp ustanın yanında duruyorum şöyle olabilir vb yönlendiriyorum hafif .ve ufak tefek işlerimide ben yapıyorum usta büyük işle uğraşırken.dediğim gibi parça temin ederseniz sıkıntı yok tabi önce parçaları tesbit çalışması gerekli
Ne çok series ci varmış maaşallah. Umut un series i bu sitede gördüğüm en orjinali. Offroad a göre değil de orijinaline göre topluyor hep. Birbakıma doğrusunu yapıyor.
biraz teknolojiyle tanıştırıcağım nazoyu alt arkadan çeki demiri civarında alt arkadan öne doğru bakan bi kamera ve dikiz aynasına ekran koymayı düşünüyorum bir ikigüne gelir sonra montaj .bu sayede 3 tekerin nereye bastığını görebiliyorum denedim 4. teker(sol ön) için kafayı pencereden çıkartıcağız herzaman ki gibi ;D