NCAP'I da Geçemedik; Nolcek şimdi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,598
Ynt: NCAP'I da Geçemedik; Nolcek şimdi?

Züpürge' Alıntı:
Abi 1987 model TOYOTA HZJ75'im var, önde arkada çelik tampon var, araç 2.6 ton.. Duster'a vursam delip geçicem demek ki :p :p
Ha bu arada hem arazi aracı oalrak geçiyor öyle gamyonet falan değil, hem de arkası gocuman.. Kamplarda çadır atmıyorum artık.. Arka taraf evdeki yatağımdan geniş ^^

Sizdeki araç 5 yıldız alan herhangi bir yeni nesil 4x4'e vursa delip geçer zaten ;D

Etiketler

Züpürge' Alıntı:
Abi 1987 model TOYOTA HZJ75'im var, önde arkada çelik tampon var, araç 2.6 ton.. Duster'a vursam delip geçicem demek ki :p :p
Ha bu arada hem arazi aracı oalrak geçiyor öyle gamyonet falan değil, hem de arkası gocuman.. Kamplarda çadır atmıyorum artık.. Arka taraf evdeki yatağımdan geniş ^^

;D ;D

selimsarper' Alıntı:
A Olgunum dert ettiğin şeye bak....

Hem Capon alırsın Hem Alman ...canın hangisini isterse ona binersin...

Ayrıca hem offroad yapacaksın hem asfalt...hem 4x4 olacak hem ucuz olacak ...var mı...

işte böyle ayağı yere basmayan sazanları ......Dastırla kekliyorlar.....

Offroad aracı 4x4 diff lock lu benzinli olur V8 olur benzini içer.....bunlar varsa çamurda yürürsün......izci yi seyrettin mi hiç

yoksa kendini avutursun....Dastır la off road ya komik olur ya şarampol olur....
Abi sana katılmadığım bir nokta var :p
Offroad aracı 4x4 olur, sağlam altyapıya sahip olur (aks makas vs.), düzgün agresif desenli lastiğe sahip olur.. Gerisi pilotaj.. Çoğunluklu olarak girdiğin araziye göre diff. lock vinç bilmemne eklersin o ayrı.. Ha eğer dersen ki ben hiçbir yerde kalmayayım, kayaya tırmanayım, en ağır çamurlardan rahat rahat geçeyim, kar buz hiçbirini umursamayayım; o zaman iş değişir. 10 yıl sanayide uğraşırsın, tomarla para harcarsın, arabanın yine giremeyeceği bir ton yer olur (daha doğrusu girip de çıkamayacağı) :D Onun için markaya modele çok takılmamak lazım offroad bakımından.. Markasal olarak yapılabilecek tek tartışma arabanın yürüyeninin sağlamlığı olabilir belki, o da kendini ağır offroadda gösterir (aks kesme v.s)
Ayrıca ben benzinli kullanıyorum, bence benzinli offroadda muhteşem. Ama büyük konuşmamak lazım; Cem Abi'nin (cemtascioglu) arabası dizel mesela, bir göz atmanı öneririm : :smiley:

Züpürge' Alıntı:
Abi sana katılmadığım bir nokta var :p
Offroad aracı 4x4 olur, sağlam altyapıya sahip olur (aks makas vs.), düzgün agresif desenli lastiğe sahip olur.. Gerisi pilotaj.. Çoğunluklu olarak girdiğin araziye göre diff. lock vinç bilmemne eklersin o ayrı.. Ha eğer dersen ki ben hiçbir yerde kalmayayım, kayaya tırmanayım, en ağır çamurlardan rahat rahat geçeyim, kar buz hiçbirini umursamayayım; o zaman iş değişir. 10 yıl sanayide uğraşırsın, tomarla para harcarsın, arabanın yine giremeyeceği bir ton yer olur (daha doğrusu girip de çıkamayacağı) :D Onun için markaya modele çok takılmamak lazım offroad bakımından.. Markasal olarak yapılabilecek tek tartışma arabanın yürüyeninin sağlamlığı olabilir belki, o da kendini ağır offroadda gösterir (aks kesme v.s)
Ayrıca ben benzinli kullanıyorum, bence benzinli offroadda muhteşem. Ama büyük konuşmamak lazım; Cem Abi'nin (cemtascioglu) arabası dizel mesela, bir göz atmanı öneririm : :smiley:

Sina Bey, sizin cevap verdiğiniz kişinin birçok mesajı silindiği için bazı şeyleri kaçırdınız. Bahsettiğim kişi biraz sıkıntılıdır da, cevap vermeye değmez :D

umiterkan' Alıntı:
Sina Bey, sizin cevap verdiğiniz kişinin birçok mesajı silindiği için bazı şeyleri kaçırdınız. Bahsettiğim kişi biraz sıkıntılıdır da, cevap vermeye değmez :D
Öyle diyorsanız öyle olsun Ümit Bey :smiley:
Ama açıkçası bir araç modeli başlığına girip vay efendim çok kötü araba, bir işe yaramaz, sazanlar gibi şeyler söylenmesi hiç hoş gelmedi.. (Ciddi ve yapıcı eleştirilerden söz etmiyorum :smiley:)

nedir ne değildir bilmiyorum ama gezenbilirin en güzel konusu budur...

Duster,ci kardeşlerimizin kırk tane türküsü var kırkı,da duster üstüne bravo valla bu nasıl aşktır bre

DUSTERLARLA YOLUMUZA DEVAM KİM NEDERSE DESİN GÜLÜP GEÇELİM ;D ;D ;D ; HERKES NEDE OLSA KAENDİ ARABASININ DİREKSİYONUNDA ;)

inanmayın NCAP şike yapmıştır kesin :D :D :D hemde kullanılan model ESP siz :D :D ESP olsa 5 yıldız ;D

Abicim sizin Duster fanatiziminiz diğer markalarınkini geçmiş.
Walla bravo :D :D :D

ali şen' Alıntı:
DUSTERLARLA YOLUMUZA DEVAM KİM NEDERSE DESİN GÜLÜP GEÇELİM ;D ;D ;D ; HERKES NEDE OLSA KAENDİ ARABASININ DİREKSİYONUNDA ;)

Abi niye bağırıyorsun ufacık çocuğa severiz biz duster muhabbetlerini acıcık takılmayalımmı?

dopamin' Alıntı:
Duster,ci kardeşlerimizin kırk tane türküsü var kırkı,da duster üstüne bravo valla bu nasıl aşktır bre

Başka türküleri duymadığından öyle zannetmişsindir muhterem.

Bizim çok türkümüz var. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri