<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Neden Dacia Duster?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="selimsarper" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
selimsarper' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kia sportage in 1.6 benzinlisi ekimde piyasaya giriyor..<br />
fiyatı 49 bin lira <br />
140 bg ..olağan üstü bir araç ...bagajı 564 litre mesela ...<br />
sevgiler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Peki bu Kia Sportage in binek bir arabadan (mesela Skoda Octavia) ne farki var. Octavia bagaj hacmi de 560 kusur litredir. <br />
Her ikiside benzinli, yakit tuketimleri ayni, her ikiside 4x2, fiyati octaviadan 5-6 bin lira pahali. Kasa sekileri farkli, bu mudur yani?<br />
<br />
Konuyu basindan beridir sabirla izliyorum, elinde hic bir muspet veri olmadan atip tutuyorsun, ifadelerin sabirlari tasiracak cinsten, alayci,<br />
sonra da saka yaptim diye ortaya cikiyorsun, kivirip duruyorsun, lafinin arkasinda duramiyorsun.<br />
<br />
Gerci senin gibi sahip oldugu arabarla boburlenip duran birisi anlarmi bilmiyorum ama,<br />
<br />
- bu ulkenin adi Turkiye, gelismekte olan ulke diye lanse edilen bir ulke<br />
- bu ulkede her aile kendine ayri, esine ayri, hobi icin ayri arac alamiyor.<br />
- maddi durum tek bir arac almaya musaade ediyor. Para meselesi.<br />
- durum boyle olunca da, oyle bir arac lazim ki, sehirde kullanilacak, az yakacak, vergisi dusuk olacak, gerektiginde dag yolu koyyolu demeden girip cikabilecek bir arac isteniyor.<br />
- yoksa kimse demiyor ki Duster dunyanin el kaliteli, en saglam araci, arazide ustune yok.<br />
<br />
Duster kaporta sac kalingini ve sac evsafini biliyormusun selimsarper? Biliyorsan onu soyle.<br />
Bilmiyorsan masal anlatip, dalga gecip durma, yok soba borusuymus, yok eski teknoloji kullaniyormus.<br />
Duster, Nissan ALL mode 4x4 kavrama teknolojisini kullaniyor, X-trail ve quasqai de oyle. Bu mu eski teknoloji.<br />
<br />
Haa konsol gorunumu ve plastik askam evet eski gorunumlu, o zaman cik onu soyle, <br />
Hayat siyah ve beyazdan ibaret degil.</div>