<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Neden Dacia Duster?</b><br />
<br />
bu sayfa açıldığında Dacia Markası yoktu forumda, herkez bu sayfada birleşti, konuştu, tartıştı, araç aparatları tanıtıldı vs vs.. Daha sonra dacia markası açılınca bu sayfada durdu bitti, miladını tamamladı. Yani abartma unsuru olarak 70 'li sayfalara bu yüzden gelmedi, yokluktan böyle oldu, zaten Danıacia markasına girerseniz, bu 70 sayfalık yazıların bazı bölümlerini yeni bir konu başlığı altında bulabilirsiniz, Dacia Duster Rüzgarlık gibi ama bu 70 sayfanın içinde bi yerlerde daha önce paylaşılmıştı, gibi.. <br />
<br />
Birşeyin olumlu yanı varsa olumsuz yanıda olucak, "ATMASYON" olmıcak. Alır kullanır nalet olsun araç şöyle der bu tamam, diğer türlü yani bilmeden etmeden bi kaç kez konuşur adam dediğin, yada birşeye gıcık gitmiştir, yazar, "TAKINTI HALİNE" getirmez. <br />
<br />
Ayrıca bir insan birşeyi sevdikçede abartır gözünde, ben gerçekten araçları çok seviyorum kendi arabama bayılıyorum, tam istediğim birşey mi tabikide hayır, Range X5 dururken mesela, eminim ki yarın birgün X5 aldığımda duster, hım evet öyle bir aracım vardı benim ilkimdi ama bu X5 'te yani tek geçerim dicem, başka bir araç daha alırsamda onun için dicem bu böyle kısır döngü gider..</div>