sevgili serkanefe ,
ses konusundaki düşünceleriniz acaba desibel ölçümlerine mi dayanıyor yoksa subjektif mi ?
Yol tutuşu nasıl ölçtünüz de yıllardır yol tutuşu lotus ile geliştirip sınıfında lider olan ford focus sizin değerlendirmenizde dusterdan sonra yer aldı ?
abs testini ne şekilde yaptınız acaba , objektif değerler mi var elinizde yoksa tamamen sizlerin hisleriyle oluşmuş subjektif değerler mi ?
şimdi derseniz ki , bunlar bizim fikirlerimiz , duster daha iyidir veya değildir diye yazmoyorum , ben de şunu derim , insanlar bu formu okuyarak araç almaya ya da almamaya karar verebiliyorlar , tavsiye istiyorlar , burada araçları kullanan aklıbaşında insanlar olduğunu varsayıyor ve yazdıklarımızı dikkate alıyorlar , en azından bu sitedeki forumların kalitesi hakkında ben bunu düşünüyorum. Bu yüzden yazdığınız satırlar son derece manasız ... Yol tutuşta dusterın focustan iyi olması , dusterın abs konusunda hem golf hem de focustan iyi olması... neye göre belirlediniz , hangisi erken devreye giriyorsa o iyidir diye mi düşündünüz ? % 100 eşit test koşullarını nerede yarattınız da bu 3 aracı bir araya getirip test ettiniz ?
velhasıl kelam "geçen gün facebookta bir iki atraksiyonlu fotoğrafımı koydum asılmayan kız kalmadı" tarzındaki cümlenizden sonra bu forumda yazacaklarınızın gerçekten bilgi verici nitelikte , objektif verilere dayanan cümleler olmasını da beklemiyordum zaten
Haklsınız da bir yandan , sizin yaşınızdayken birçoğumuz benzeri şeyleri konuşuyorduk , yanlış anlamayın yani size karşı bir amaçla eleştirmedim cümlenizi , bakış açınızı.
Sadece ben bu forumda daha mantıklı , gerçek bilgiye dayanan , doğru yönlendiren cümlelerin ağırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Bizleri okuyarak birşeyler öğrendiğini belirten kişiler için en azından...