kyenipazar
Kamp III
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Neden Dacia Duster?</b><br />
<br />
konfor...<br />
<br />
bugün itibarı ile 5.9 umu İzmirli bir beyfendiye sattım. Az önce Sabiha Gökçen'e inmiş , servisle İzmit'e gelecek teslim edeceğim.<br />
26.000 TL ye verdiğim arabaya şöyle bir bakıyorum Deri döşeme , ısıtmalı koltuk , hafızalı koltuk (daha anahtara bastığınızda hangi şöför binecekse ona göre ayna , koltuk hatta radyo istasyon ayarını yapar) cruise kontrol , sunroof , direksiyondan kumandalı cd-radyo-teyp, far sensörü , velur halı döşeme , yol bilgisayarı , ışıklı makyaj aynaları ki onların bile ışık şiddet derecesi ayarlıdır , güneşliklerde gizli uzatmalar (aynanın yanından ışık sızmasını engeller) , fabrika çıkışı koyu renkli camlar vs vs... bence işte konfor , 26.000 TL ye V8 sesi , resmen corvette performası ve bu konfor.<br />
<br />
Neden sattım o zaman ? Çünkü çok sık İstanbul'a mal almaya gidiyorum ve dizel bir station gerekiyor. Maalesef 26.000 TL ye bu konforu veren araç aynı zamanda az vergili ve düşük yakıt tüketimli olamıyor.<br />
<br />
Tıpkı az yakan , düşük vergili Dusterın aynı zamanda süper konforlu , çok güvenli ve safkan arazi performansı olamayacağı gibi... <br />
46.000 TL olan Duster 26.000 TL olan Cherokeenin yanına yaklaşamaz , eksozunu koklar ama neden duster o zaman diyene de vergi ayı görüşürüz , benzin istasyonunda anlarsın dersiniz...<br />
<br />
Dolayısı ile yine tekrarlıyorum anti-dustercı filan değilim sadece abartan kişilere ithaf olunur bu mesaj.<br />
<br />
Hem 63 impalamı , hem legacy'mi hem de cherokeemi ve ilave station dizeli besleyecek kadar zengin olsam asla cherokeeyi satmazdım.<br />
Benzer sebeplerle , ben dusterı tercih ediyorum diyene de saygı duyarım.<br />
<br />
Sadece süper konforlu , tiguandan daha konforlu , golften abs konusunda üstün , focustan sessiz diyen ve bu iddialara "hımmm olabilir" diyenlere fanatik diyorum o kadar.</div>