Arkadaşlar merhaba,
Ne güzel kararımı vermiştim. Alacaktim o pinin'i. Ok, lpg takilmiyor, yedek parçada bazı sorunlar var, fakat almaya karar vermiştim. Ta ki, bugun tesadüf eseri 2000 model GC WJ 4.0 Laredo'u görene kadar.
Bir galeride gördüm, henüz internet ilanı yok.
Hiç anlamam bu jeeplerden ve yardımınıza ihtiyacım var.
Galerici arkadaşın dedigine göre bu araç normal kullanımda, RWD (arkadan 2 çeker). O yüzden yakıt tüketimi diger GC'lere göre (sürekli 4WD) daha düşükmüş. Araçta LPG yok. Yol bilgisayarını kontrol ettiğimde 16.6 lt/100km görünüyor. Fabrika verilerine göre de bu civarda yakmasi gerekiyor.
Resmen arabaya aşık oldum. Pinin ile hic karsilastirma isine girmeyecegim ama sabit ücretli biri olarak da bazi tereddütlerim var.
Örnegin LPG donusumu sonrasi ayni degerleri yakalayabilir miyim?
Araç 150bin km'de ve 30000 YTL isteniyor. Bu deger çok mudur? Dışarıdan temiz görünüyor, kaza izi yok, iç döşeme normal gibi.
Sizce bu araba yürütme maliyeti olarak beni üzermi. Yani Pinin veya 20k civari bir Grand Vitara ile karsilastirildiginda. Bu araçlar için zaten 10lt ortalmayi, gozden cikarmistim. LPG ile GC de ayni hesaba geliyor. Sadece suan 10bin liralik fazla bir ödeme yapmam gerekiyor ki, o da aradadaki konfor farkı için benim tarafımdan kabul edilebilir.
Bir de bu aracı Ankara'da gösterebilecegim ustaya ihtiyacim var. Veya bana yardımcı olabilecek bir arkadaşa..
Teşekkürler..