Elazığ'a yolunuz düşerse mutlaka Kilis Kebap Salonunu görmelisiniz ve özellikle yaprak dönerinden yemelisiniz...
Kilis Kebap Salonunun başka şubeleride var, benim özellikle tavsiye ettiğim en eski şubesi, Şehrin merkezinde, PTT nin hemen karşısındaki sokakta, sokağın köşesinde Ziraat Bankası var...Sokaktan girince 5-6 dükkan sonra sağda...
Yalova Çınarcık'a yolunuz düşerse merkezde iskelenin karşısındaki ara sokakta Seda Et Lokantası var...Sahibi Salih abi lokantayı eşi ve çocuklarıyla işletiyor...Çok güzel ev yemekleri yapan bir yer...Ancak benim en şiddetli tavsiyem; İskorpit balığından yapılan balık çorbası, sacda yapılan kavurma (mantarlı), sacda yapılan balık kavurma (mantarlı), kiremitte yapılan kaşarlı alabalık, beyin salatası ve mantı...
Ankara'da ŞENÇAM köftesinin tadına bakan varmı? Ben OPTIMUM AVMdeki şubesine gittim.8 tane tombul köfte süper kızarmış,üstüne kızarmış patates,yanında soğan,rendelenmiş havuç ve cinbiber.o kadar lezzetliki anlatamam.üstelik fiyatlarıda çok uygun, tanıtım amaçlı imiş.4,50ytl.süper fiyat süper kalite.
Ankara'da ŞENÇAM köftesinin tadına bakan varmı? Ben OPTIMUM AVMdeki şubesine gittim.8 tane tombul köfte süper kızarmış,üstüne kızarmış patates,yanında soğan,rendelenmiş havuç ve cinbiber.o kadar lezzetliki anlatamam.üstelik fiyatlarıda çok uygun, tanıtım amaçlı imiş.4,50ytl.süper fiyat süper kalite.
Tekirdağ Çorlu ya uğrayan olursa Yalı Restorana uğrayın ordaki güveç karides ve alabalık güveci Ahmet bey köyündeki kasap köfteyi mutlaka tavsiye ederim
Muğlada Ayastada Köfteci Kemalin yerinde Muğla Köftesi yanında bol kaymaklı bakraç yoğurdu haika birşey. Bodrumda Ali Doksanın Yeri Sakallının Yerinde süper şiş köfte.Bodrum Mazıda deniz kenarında denizden 20 metre yükseklikteki siyah mermer kayanın başında Kayabaşı Restaurant enfes Gökova Körfezi manzarasında günlük taze balık
Istanbul Aksaray'daki Manastırlı Rıfat Sokakta bulunan Vatan Lokantası . Yenikapıya inerken İski'nin 2 sokak altı. Fethi Ustanın yemekleri çok iyidir. Yedek Parçacıların arasında esnaf lokantası.
Bir de Karaköy'de kağıtta levrek yiyebileceğiniz bir yer.Tünelin karşısı ara sokakların içinde. Karaköy Balıkçısı . Adres : Kardeşim Sokak No: 18 (Eski Perşembe Pazarı) Karaköy
trabzonda yöresel yemek ve kahvaltı DAMLA PASTANELERİNDE yenir.
akçaabatta , deniz kenarı , ana yol üstü otopark sorunu olmayan geniş ferah nezih bir ortam.
trabzon köylerinde yenmekte olan binbir çeşit yöresel kahvaltıyı bir arada bula bilirsiniz.