KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Güzel araçmış bende cherokee arıyorum rıca etsem bu araçı kaça aldıgınızı söylermisiniz araça aksesuar taktırmayı düşünüyormusunuz araç hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir..?
Güzel araçmış bende cherokee arıyorum rıca etsem bu araçı kaça aldıgınızı söylermisiniz araça aksesuar taktırmayı düşünüyormusunuz araç hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir..?
Bu aracı tam 2 ay arayarak buldum.İlk izlenim sorusuna bu yeterli cevap sanırım.Yani 7-8 araç inceleyip (bir çoğunu uzaktan görüp dönüp gittim zaten), 2-3 il gezip aldım.20 bin tl ye aldım ama sahibi 21 den aşağı inmiyordu, çok uğraştım.Off road a özel Hiçbir aksesuar yok.Prins lpg var.Sadece kaputta boya var ve ön sağ çamurlukta lokal (bölgesel) boya var.Ben bayramdan sonra şaşmazda arkadaşımın dükkanda sepet+jant-lastik+3 ınch yükseltme düşünüyorum.Onun harici birşey yaptırmayacağım.(şuanki düşüncem bu)
güle güle kullanın. opak siyahtan sonra en sevdiğim renk ZJ de. park sensörleri çok tuhaf böyle yüksek bir araçta bence. ses gelince duruyoruz normalde.
güle güle kullanın. opak siyahtan sonra en sevdiğim renk ZJ de. park sensörleri çok tuhaf böyle yüksek bir araçta bence. ses gelince duruyoruz normalde.