outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
.
Teşekkürler Bekir beybekirgümüş' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belesız bol çamurlarda kullanın.
bakas' Alıntı:Darısı başıma vallahi![]()
saboy' Alıntı:Aracımı (ZJ - 5,2) daha yüksek model bir araçla (2001 WJ) değiştirmek için satmayı düşünmekteyim , ilgilenirseniz size özel msj gönderdim.
Çok teşekkürlerjpcj7' Alıntı:hayırlı olsun
Bu aracı tam 2 ay arayarak buldum.İlk izlenim sorusuna bu yeterli cevap sanırım.Yani 7-8 araç inceleyip (bir çoğunu uzaktan görüp dönüp gittim zaten), 2-3 il gezip aldım.20 bin tl ye aldım ama sahibi 21 den aşağı inmiyordu, çok uğraştım.Off road a özel Hiçbir aksesuar yok.Prins lpg var.Sadece kaputta boya var ve ön sağ çamurlukta lokal (bölgesel) boya var.Ben bayramdan sonra şaşmazda arkadaşımın dükkanda sepet+jant-lastik+3 ınch yükseltme düşünüyorum.Onun harici birşey yaptırmayacağım.(şuanki düşüncem bu)offroadcuyuz' Alıntı:Güzel araçmış bende cherokee arıyorum rıca etsem bu araçı kaça aldıgınızı söylermisiniz araça aksesuar taktırmayı düşünüyormusunuz araç hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir..?
Evet sensör aldığımda vardı ben taktırmadımKLL' Alıntı:güle güle kullanın. opak siyahtan sonra en sevdiğim renk ZJ de. park sensörleri çok tuhaf böyle yüksek bir araçta bence. ses gelince duruyoruz normalde.![]()