KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla kullananlar var ama bilmiyorum arıza lambası filan yakıyormu ? performans nasıl ? ne kadar yakıyor ben bayağı araştırmıştım 2 markada karar vermiştim tartarini ve prins çünki beyinleri tam uyuşuyordu 100 ile şu ana kadarda problem yaşamadım
Oynamak zor olabilir üstünde, ancak standart hali ile hep beğenilen bir alet.
ZAten tak MTR çık araziye bir teknoloji ve güvenilirlik standart geliyor sanırım.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...Bizim şirkette bir arkadaşa aldık 2000 model VX100 sıralı LPG'li...Kesinlikle mükemmel araç, yarım gaz kalkışta nefes alamıyor insan içinde. Hele o marşa bastığınızda direksiyon aşağı inmiyor mu, mükemmel ;D
Bu arada benim BJ60'ı almadan sizin FJ70'in peşine düştüm ama izinize ulaşamadım, Mert'e, Sedat Bey'e ulaştım size ulaşamadım, kısmet değilmiş, 60 serisi aldık sonunda)))
sedatçım benim arabayada gezi dönüşü o çamıurlu hali ile 69,5 ytl verdiler ,senin söylemiş olduğun bu sözler yüzünden 1 gün düşünüp satmayacağım dedim ( geleceğin geleceğin aracı) artık geleceği bekleyeceğim