Nikon D80 Firmware Update Versiyon 1.11

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,443

ufuk

Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor...
Yer
İSTANBUL
Telsiz Çağrı Kodu
TB1BB
Nikon D80 için 1.11 firmware çıktı

What's New?

Modifications enabled with upgrade of A/B firmware Ver. 1.10 to A/B firmware Ver. 1.11

An issue that, in some rare situations, caused the battery indicator to blink with shooting, regardless of actual battery charge status, has been resolved.

http://nikonasia-en.custhelp.com/cgi-bin/nikonasia_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=6073 adresinden indirebilirsiniz. Nasıl yükleneceği konusunda da bu adresten yardım alabilirsiniz... ;)

Etiketler

Ynt: Nikon D80 Firmware Update Versiyon 1.11

Bu vermiş olduğum link, nikon D80 için 25/09/2008 tarihli yazılım güncellemesinin bulunduğu resmi siteye aittir.

yazılımı güncellememiz şart mı.
eğer güncellemek gerek derseniz bunu biz yapabilirmiyiz.
başarısız bir güncelleme mevcut yazılıma zarar verebilirmi.

Remzi Bey yazılımınızı güncellemeniz şart değil. Bu güncelleme işlemini zaten sizler yapıyorsunuz ve nasıl yapacağınız bu linkte açık açık anlatılmış. Zannedersem siz bu linkteki sayfayı iyi incelemediniz. Size tavsiyem bu linki iyice ama iyice inceleyiniz. Basit bir işlem. Ama çok dikkat gerektiriyor. başarısız olmanız durumunda makineniz teknik servislik olabilir.

Ben kendi makinemin yazılımını yükselttim. Size püf noktası olarak bataryanızın %100 dolu olmasını söylemem gerekir ve bu işlem yapılırken kesinlikle makinenizi kurcalamamanızı tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,995
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR