NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teks53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,677

teks53

Ana Kamp
Mesajlar
53
Tepkime Puanı
0
Nissan country 4x4 aracımı yerden biraz daha yükseltmek için lastik değiştirmek istiyorum..
şu an üzerinde 255 70 16 ht lastikler var.. ben acaba 235 85 16 at yada mt takabilirmiyim bu araca.. Nissan kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum..


Elinde bu ölçülerde satılık lastik olan arkadaşların tekliflerinede açığım..

Nissanm
 

Etiketler

Ynt: NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ

selamlar ilçemizde tedaş ekibinin aracında bfgoodric a/t l265/70/16 takılı araç nissan country bu ebattan daha büyük ebat takmanızı tavsiye etiyorum birde şu adresten lastik çap ve ebatlarını karşılaştırıp aracınıza takabileceğiniz uygun lastiği bulabilirsiniz saygılar...




http://www.lastik24.com/Calculation.aspx




yeni alacağınız lastik ebatı standart fabrika lastiğine oranla %3 daha büyük yada daha küçük olmamalıdır ;)
 







Ynt: NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ

2004 nissan skayster için 285 75 16 cooper stt alsam sıkıntı olurmu?sürtme yaparmı.yükseltme yapmicam için büyük ebat düşünüyorum bir etkisi olurmu
 

Ynt: NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ

benim lastiklerim 285.75.16 cooper stt marka 2 senedir gayet başarılı bir şekilde kullanıyorum yanlız aracı arka makaslarına bir makas daha attırmanız ve ön torsiyon çubuklarından yükseltmeniz gerekiyor.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst