yok eğer uzunlamasına tren rayı gibi giden 2 kolon motora kadar sağlamsa , zaten ankaraya arabayı yollarım belki orda yapılır. Kumlatırız onları galvanizletiriz. yada ben arabayı nerde toplıycaksam oraya yollatıırm kargo sponsoruda bulurum ;D
link çalışmıyor arkadaşlar;720 ve d21 tek kabinim var;kesin bana göre birşeyler vardır orada ;malum hurdacıyız ;şaka bir yana;sinyal kolundan;kilometre dişlisne ;devir saatinden ;motor kulağına kadar ne bulursam alırım,hatta silecek su kabı bile :9;iyi günler...
nissan 98 terrano ile ilgili eğer mevcutsa pekçok parçaya talibim. ben dosyayı henüz açamadım ama benden kaynaklanmış olabilir.bu yüzden elinizde varmı bilemedim.
Arkadaşlar d21 1.5 kasa 4x4 aracımın
km teli
el fireni teli
üst kapan conta takımı lazım bana yardım olabilirmisiniz veya bulabileceğim bir yer vermı tşk....bol çamurlu günler..
Arkadaşlar d21 1.5 kasa 4x4 aracımın
km teli
el fireni teli
üst kapan conta takımı lazım bana yardım olabilirmisiniz veya bulabileceğim bir yer vermı tşk....bol çamurlu günler..
Geç cevap için kusura bakmayın. Bir süredir foruma girmiyordum.
KM Teli 25050-31G10 Parça Numarası ile var.
El Freni Teli 36530-11G00 Parça Numarası ile var.
Üst Kapak Contası 11044-87G0 veya 11044-43G02 (87G02) mevcut.
Parça numaraları uygunsa bana mail adresinizi mesaj atın lütfen. Fiyat bildireyim. (Arzu ederseniz parça fotoğraflarını çekip gönderebilirim adresinize)