Nissan D21-TD25 Yedek Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engnbrone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,937

Etiketler

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça

Tempus' Alıntı:
ya çürük diilse olur aslında sadece iki uzun direk lazım bize motor arkası

lazımsa pzt. söktürüp göndereyim.

ama kargoya karışmam bak. peşin söyleyeyim. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
lazımsa pzt. söktürüp göndereyim.

ama kargoya karışmam bak. peşin söyleyeyim. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok eğer uzunlamasına tren rayı gibi giden 2 kolon motora kadar sağlamsa , zaten ankaraya arabayı yollarım belki orda yapılır. Kumlatırız onları galvanizletiriz. yada ben arabayı nerde toplıycaksam oraya yollatıırm kargo sponsoruda bulurum ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
kapının altındaki ilk traverse kadar sağlamdı.

zaten bize de oradan gerisi lazım abi en azından sağlamsa bastırmayız şase parçaları olabildiğince tek parça yürür

yavuz-çelikel' Alıntı:
pazartesi söktürüp gönderirim, kargo senden.:smiley:

abi çürüğü kırığı yoksa emin ol ondan eğer sağlamsa alırız bir şekil yada arabayı ankaraya yollarım siz taktırırsınız ;D ;D

link çalışmıyor arkadaşlar;720 ve d21 tek kabinim var;kesin bana göre birşeyler vardır orada :smiley:;malum hurdacıyız :smiley:;şaka bir yana;sinyal kolundan;kilometre dişlisne ;devir saatinden ;motor kulağına kadar ne bulursam alırım,hatta silecek su kabı bile :9;iyi günler...

engnbrone' Alıntı:
Linki yeniledim:

https://**.com/files/2578031563/NissanStok.xlsx

merhaba

nissan 98 terrano ile ilgili eğer mevcutsa pekçok parçaya talibim. ben dosyayı henüz açamadım ama benden kaynaklanmış olabilir.bu yüzden elinizde varmı bilemedim.

teşekkürler

Arkadaşlar d21 1.5 kasa 4x4 aracımın
km teli
el fireni teli
üst kapan conta takımı lazım bana yardım olabilirmisiniz veya bulabileceğim bir yer vermı tşk....bol çamurlu günler..

slm.

1990 model 5 kapılı uzun şasi 2.8 Turbo Dizel patrol um var.
forumda d21-td25-s33 v.s model isimleri geçiyor benim araç bunlardan birine dahilmi.

57sinop57' Alıntı:
Arkadaşlar d21 1.5 kasa 4x4 aracımın
km teli
el fireni teli
üst kapan conta takımı lazım bana yardım olabilirmisiniz veya bulabileceğim bir yer vermı tşk....bol çamurlu günler..

Geç cevap için kusura bakmayın. Bir süredir foruma girmiyordum.

KM Teli 25050-31G10 Parça Numarası ile var.

El Freni Teli 36530-11G00 Parça Numarası ile var.

Üst Kapak Contası 11044-87G0 veya 11044-43G02 (87G02) mevcut.

Parça numaraları uygunsa bana mail adresinizi mesaj atın lütfen. Fiyat bildireyim. (Arzu ederseniz parça fotoğraflarını çekip gönderebilirim adresinize)

Motor TD25 ise muhtemelen uyacaktır.

TEMHA712' Alıntı:
slm.

1990 model 5 kapılı uzun şasi 2.8 Turbo Dizel patrol um var.
forumda d21-td25-s33 v.s model isimleri geçiyor benim araç bunlardan birine dahilmi.

Bidiğim kadarıyla Patrol lerde Z24 motor var. (TD25 Dizeldir. Benzinliler Z24)

Şanzumanların D21 (Pickup) ile ortak olması lazım.

Mümkünse parça numarası verirseniz stok kontrol ederiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,402
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR