Ynt: nissan maxima önerir msiniz
Foruma ilk mesajım, Barboros (bsayil M.Barbaros Sayıl) bey sayesinde bende burayı keşfettim, kendisine çok teşekkür ediyorum böyle bir platformu tanımama vesile olduğu için...
2000-2005 yılları arası ben 2005-2010 yılları arasında kardeşim kullandı ve 185.000 km aracı 20 gün önce sattık (1999 model maxima executive)
2005-2010 yeni kasa maxima kullanıcısıyım
99 model maxima işçilik ve birçok aksam (ön takım vb.) bakımından yeni kasadan çok sağlam ve üstün... 10yıllık kullanım boyunca periyodik bakım dışında sorun çıkartmadı, bir defa klima motoru ile ilgili bir sorun oluştu, oda aynı gün çözüldü...
LPG taktırmadık ortalama istanbul şehiriçi trafiğinde 12.5 lt şehir dışında 120km kadar 7,5 lt ortalama yakıt tüketimi olan bir araç
Parça konusunda kesinlikle sorun yaşamassınız, her türlü parçası orjinal ve çıkma çok rahatlıkla bulunabilmekte
ilandaki linkten araç bilgilerine ulaşamadım. km ve diğer bilgileri nedir bilmiyorum fakat bu tip araçlara binecekseniz 100.000 km den sonraki büyük bakım ve sıkıntılara da açık olun. Böyle bir araç kullandıktan sonra kesinlikle başka bir araç size çok sıradan gelecektir.
maximadan sonra Pathfinder ayrı kulvar daki araçlar olmasına rağmen kesinlikle tatmin etmedi...
şiddetle temiz bir maxima öneririm...