nissan maxima önerir msiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,353

sensar

Kamp II
Yer
ORDU
arkadaşlar yakın tanıdığım maxima bakıyor önerir misiniz artı ve eksileri nelerdir herkese saygı ve selamlar

http://www.sahibinden.com/lpg_li_otomatik_vites_full_full_isitmali_koltuklar_masrafsiz_!-42WQQaXQQ20599818WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: nissan maxima önerir msiniz

kesinlikle öneririm. 1998-2009 yılları arasında Maxima QX Exective kullandı babam. V6 olduğu için çok rahat bir motoru var, dengeli ve titreşimsiz. Kasaya göre motor tatminkar güç sağlıyor. Şehir içinde 9 lt benzin tüketimi ile çok ekonomik. inanılmaz geniş ve konforlu. Çok prestijli bir araçtır. Eksilerine gelince..... yok :smiley:

Arıza yapan bir araç değil, dolayısı ile parça ihtiyacı da olmuyor :smiley: Bildiğim kadarıyla bazı özel durumlar dışında standart parçalarda sıkıntı yok. Sadece klima arızası yaşamıştı bir kez, kasnağın değişmesi gerekmiş bir iki hafta klimasız kalmıştı. (soğuk motoru start ederken klimanın kasnağı zarar görmüş, her araçta geçerli, motoru stop ederken mutlaka klimayı kapatmak gerekiyor). Tüm bakımlarını serviste yaptığınız ve orijinal parça kullandığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız. İlandaki araç LPG'li o yüzden LPG gibi sonradan yapılan uygulamalar başka ne tür sonuçlara yol açar, biz hiç LPG kullanmadığımız için bilemiyorum.

Foruma ilk mesajım, Barboros (bsayil M.Barbaros Sayıl) bey sayesinde bende burayı keşfettim, kendisine çok teşekkür ediyorum böyle bir platformu tanımama vesile olduğu için...

2000-2005 yılları arası ben 2005-2010 yılları arasında kardeşim kullandı ve 185.000 km aracı 20 gün önce sattık (1999 model maxima executive)
2005-2010 yeni kasa maxima kullanıcısıyım

99 model maxima işçilik ve birçok aksam (ön takım vb.) bakımından yeni kasadan çok sağlam ve üstün... 10yıllık kullanım boyunca periyodik bakım dışında sorun çıkartmadı, bir defa klima motoru ile ilgili bir sorun oluştu, oda aynı gün çözüldü...

LPG taktırmadık ortalama istanbul şehiriçi trafiğinde 12.5 lt şehir dışında 120km kadar 7,5 lt ortalama yakıt tüketimi olan bir araç

Parça konusunda kesinlikle sorun yaşamassınız, her türlü parçası orjinal ve çıkma çok rahatlıkla bulunabilmekte

ilandaki linkten araç bilgilerine ulaşamadım. km ve diğer bilgileri nedir bilmiyorum fakat bu tip araçlara binecekseniz 100.000 km den sonraki büyük bakım ve sıkıntılara da açık olun. Böyle bir araç kullandıktan sonra kesinlikle başka bir araç size çok sıradan gelecektir.

maximadan sonra Pathfinder ayrı kulvar daki araçlar olmasına rağmen kesinlikle tatmin etmedi...

şiddetle temiz bir maxima öneririm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR