Nissan Navara, Pathfinder Suspension ve Body Liftler Geldi !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,580

Etiketler
Ynt: Nissan Navara, Pathfinder Suspension ve Body Liftler Geldi !

ya da L200 için olanı

Valla resimlerdeki kit te hata var bikere sert darbede flanş ı katlar ve ortadan borulu flanslar esnemede kasıp vida kırar 2 arka dif e block demir koyunca difransiyel açısını değiştirmeden olmaz vs vs !!! :smiley:

Her araç yükseltilir önemli olan sorunsuz ve doğru uygulamadır L200 ün sistemi biraz daha farklı ama oda yapılıyor Pathfinder içinde amörtisör boyunu uzatmak yetmez alt takımla oynamak gerekli !

Merhaba,
Bende aracımı yükselterek lastik ebatlarını değiştirip genişliğini arttırmak istiyorum, size sorum çamurluklar için ek bir uygulama yapıp yapamayacağımız, sizinde bildiğiniz gibi çamur ve su geçişlerinde mevcud çamurluklar yetmeyecektir. Yurtdışındaki uygulamalara örnek olması açısından aşağıdaki linki veriyorum. Linkteki kadar ya da yakın bir ebat düşünüyorum.

http://www.arctictrucks.com/Pages/1369

Sayın Gözükara;
Navaraya hıc yukseltme ve jant gobegıne flans kullanmadan 275/65R17 lastık uygulaması yapılabılrmı? İç kısımda helezonlara veya yanlara surtme yapar mı? Brıdgestone DMV1 kış lastigi takmayı dusunuyorum.

Merhaba;
cevabınız ıcın tesekkur ederım. Bende bu lastıgı sıparıs verecegım ama camurlugun ıc kısımlarına helozon baglantılarına surtmesınden korkuyordum.

merhaba 4x2 navaraya 265 75 16 mt lastik takabilirmiyim işim gereği aracımı yükseltmeliyim.

merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu şu bu helezonlar için olan parça içe doğru esneme yapmıyor mu acaba ? bu sıkıntı çıkarmaz mı yani sizce ? Yapmıyorsa kullanılan parçanın et kalınlığı nedir ?

Arkadaşlar sorularım için kusura bakmayın ama bu konularda pek bilgim olmadığı için sormak istiyorum...
suspention lift ve body lift nedir :D Aracımı yukseltmek istiyorum ama bu iki uygulamadan hangisi bnm istediğimi yapar tam bilmiyorum yardımcı olursanız ciddi olarak düşünüyorum ve fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR