Nissan NP 300 Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan torhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,434

Etiketler
Ynt: Nissan NP 300 Pickup

Ama önemli olan çamur ve arazi performansları... İnan ki asvalt zemindeki en az ses yapan ve en iyi yol tutan lastik bu... www.offroaders.com bu siteye bi göz at... bütün lastiklerin değerlendirmeleri var...

nissan pick up la ilgili merak ettiğim bir kaç ayrıntı var.

malum aracın içi dar ve arkada oturanlar için kabus. bunun ön koltukları ufak koltuklarla değiştirilip 2 cm de olsa arkadakiler için diz mesafesi açılamaz mı? ( nissan micra, daihatsu benzeri koltuklar?)

bir de merak ettiğim konu nissan navaranın hız sabitleyici yazılımı np 300 de uygulanabilir mi? 4x4 olmasa da 4x2 ye uygulanabilir mi?

sürücü ve şöför koltuklarının arkadaki yer bağlantılarının altına 4 cm lik lastik takoz koydum...otomatik olarak arkada oturanların diz mesafesinde artış oldu , tavsiye ederim...Boyunuz 1.80 ve üzeri değilse sorun olmuyor (şöför ve önde oturan için) Hemde ön görüş açınız genişliyor...

hocam nasıl takoz yani, ön koltuk geriye fazla gitmesin diye mi, tam olarak anlayamadım orayı.

ön koltukları kasaya bağlayan 4 adet vida var.2 si önde 2si arkada...Arkadaki vidaları sökün... araya lastik takoz koyun (4cm bende yeterli oldu) lastik takozları sanayilerde lastik kaucuk ürünler satan yerlerde bulabilirsiniz... Küçük sabun kalıbı gibi bir takozu aldım ortadan vidanın gececeği kadar bir delik açtım, 4cm daha uzun bir civatayla tutturdum... 1 saatlik basit bir iş...arkadakilerin diz mesafesini biraz daha rahatlatıyor.Ama dediğim gibi boyunuz 1.80 ve üzeri ise araca binerken kafayı tavana çarpma riski olacaktır. birde direksiyon yükseklil ayarı herzaman en yukarda duracaktır...Kolay gelsin....

benim boy 1.82, bayide içine oturdum aslında çok da kötü değil, ama koltuğu biraz öne alınca ilk arabam olan renault 9 lu günlerimi hatırladım. bence bu aracın ön koltukları micra ya da benzeri küçük koltuklarla değiştirilirse arkadakiler için gayet iyi olur. kesinlikle çok iyi araştırmak lazım .mutlaka çözüm olacak daha küçük bir koltuk modeli vardır.

navaranın hız sabitleyici yazılımı yüklenebilir mi onu da merak ediyorum yani.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, benim navara pick-up aracım var, çok memnunum kamp ve avcılık için birebir.

savaskarauz' Alıntı:
benim boy 1.82, bayide içine oturdum aslında çok da kötü değil, ama koltuğu biraz öne alınca ilk arabam olan renault 9 lu günlerimi hatırladım. bence bu aracın ön koltukları micra ya da benzeri küçük koltuklarla değiştirilirse arkadakiler için gayet iyi olur. kesinlikle çok iyi araştırmak lazım .mutlaka çözüm olacak daha küçük bir koltuk modeli vardır.

navaranın hız sabitleyici yazılımı yüklenebilir mi onu da merak ediyorum yani.
Eger devre olarak (Hardware) otoda varsa program olarakta yukludur ve sadece Off-On yapmak kalır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR