Nissan Pathfinder 3.5 V6 Sizce nasıl ? Motoru yeni yapılmış ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daisuki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,676

daisuki

Kamp II
Yer
İSTANBUL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-pathfinder-en-uygun-fiyatlisi-iste-burda/detay Bu araç hakkındaki düşünçelerinizi söylermisiniz ?Düşünülmesi gereken bir araçmı ? yoksa uğraşmaya değmezmi ? OLumlu olumsuz fikirlerinizi bekliyorum . Saygılar...

Etiketler
Ynt: Nissan Pathfinder 3.5 V6 Sizce nasıl ? Yeni motor yapılmış ?

Mesajımın başlığını değiştirdim kusura bakmayın :smiley: anlaşılmadı diye düşündüm motoru yeni yapılmış bu araç sizce alın malımı yoksa ileride sorun çıkarır mı ?Ne kadar güvenebilirim düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim... :smiley:

Ynt: Nissan Pathfinder 3.5 V6 Sizce nasıl ? Motoru yeni yapılmış ?

Bu arabaların motoru çok uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir. nasıl olurda 90000 milde motor biter? iyice bakmak baktırmak gerek.

Nissan Pathfinder 3.5 V6 araçlar son derece konforlu ve güzel araçlar. Bu serilerde 4x4 sistemi butonla devreye sokuluyor ve önceki seriden (3.3 V6 serisi) daha güçlü motorlara sahip olmasına rağmen tüketimi eski seri ile aynı. Şehir içinde 20 lt şehir dışında 12-13 lt benzin tüketirler (LPG ile tabii ki TL olarak avantajlı oluyorsunuz). Nissan'ın benzinli motorları oldukça güvenilirdir.

Bu araçta motorun yenilenmesini gerektiren şey neymiş acaba ??? bu motorlar en az 300-350.000 km hatta daha fazlasını rahat çevirir, sonuçta büyük hacimli motorlar, ABD için üretilmişler.
Bir de normalde dijital klima kontrol ünitesinin bulunması gereken yerde araçla uyumsuz bir cd çalar var, normalde teybin bulunması gereken yerde de ahşap görünümlü bir kaplama var (o da sonradan takılmış besbelli)
Kliması ve aracın CD Changer'li orijinal ses sistemi nerede onu göremedim :-\

Geçenlerde bir başka arkadaş da bu araçları sormuştu, onun için internette aracı biraz araştırmıştım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60083.msg705822#msg705822

CİNCİN' Alıntı:
Geçenlerde bir başka arkadaş da bu araçları sormuştu, onun için internette aracı biraz araştırmıştım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60083.msg705822#msg705822
CİNCİN' Alıntı:
Nissan Pathfinder 3.5 V6 araçlar son derece konforlu ve güzel araçlar. Bu serilerde 4x4 sistemi butonla devreye sokuluyor ve önceki seriden (3.3 V6 serisi) daha güçlü motorlara sahip olmasına rağmen tüketimi eski seri ile aynı. Şehir içinde 20 lt şehir dışında 12-13 lt benzin tüketirler (LPG ile tabii ki TL olarak avantajlı oluyorsunuz). Nissan'ın benzinli motorları oldukça güvenilirdir.

Bu araçta motorun yenilenmesini gerektiren şey neymiş acaba ??? bu motorlar en az 300-350.000 km hatta daha fazlasını rahat çevirir, sonuçta büyük hacimli motorlar, ABD için üretilmişler.
Bir de normalde dijital klima kontrol ünitesinin bulunması gereken yerde araçla uyumsuz bir cd çalar var, normalde teybin bulunması gereken yerde de ahşap görünümlü bir kaplama var (o da sonradan takılmış besbelli)
Kliması ve aracın CD Changer'li orijinal ses sistemi nerede onu göremedim :-\
KLL' Alıntı:
Bu arabaların motoru çok uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir. nasıl olurda 90000 milde motor biter? iyice bakmak baktırmak gerek.
Cevablarınız için teşekkürler. Hafta sonu aracı bakmaya gideceğim bir aksilik olmazsa ,resimde benimde dikkatimi çekti sanki torpitoyla oynanmış orjinal değil gibi canlı görmeden yorum yapmak yanlış olur sadece motorun yeni yapılmış olması biraz içimde tereddütlerim var.Bu aracı şayet alırsam bildiğiniz sağlam bayii yada nissan motorundan anlayan usta tanıyormusunuz ?Aracı almadan Check up yaptırmak istiyorum Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Merhabalar,
"CİNCİN" arkadaşımızın bahsettiği araştırma yapan kişi benim ;)

Ben de fiyatının uygun olması sebebi ile bu araç ile ilgileniyordum ancak dediğiniz eksiklik benimde gözüme çarpmıştı.
Fiyatının'da diğerlerine nazaran bu kadar farklı oluşu, vergisinin 1999 yada 1998 modellerine göre çok farklı oluşu en azından şuan için araç ile ilgilenmememe sebep oldu.
En azından gidip göreyim diyordum ancak araç Silivri'de :-\

Siz gidip görürseniz bu ortamda görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum, doğru karar verip vermediğimi merak ediyorum bende..

cicibebeci' Alıntı:
Merhabalar,
"CİNCİN" arkadaşımızın bahsettiği araştırma yapan kişi benim ;)

Ben de fiyatının uygun olması sebebi ile bu araç ile ilgileniyordum ancak dediğiniz eksiklik benimde gözüme çarpmıştı.
Fiyatının'da diğerlerine nazaran bu kadar farklı oluşu, vergisinin 1999 yada 1998 modellerine göre çok farklı oluşu en azından şuan için araç ile ilgilenmememe sebep oldu.
En azından gidip göreyim diyordum ancak araç Silivri'de :-\

Siz gidip görürseniz bu ortamda görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum, doğru karar verip vermediğimi merak ediyorum bende..
Ewet vergi olarak 1999-2000 model lere nazaran yüksek .Sahibi 2000 tl olduğunu :-[ve 2011 yılından sonra bir alt dilimden yararlanılabileceğini söyledi.Aracı baktıktan sonra burdan anladığım kadarıyla açıklama yapmaya çalışırım ;).Fiyat olarak neden bu kadar düşük bende anlamış değilim.Acaba motor yeni yapılmış ??? sebebi bu olabilirmi ...

valla üstatlar daha iyi bilirler ama motorun yapılması bence fiyatı düşüren bir etken değil
ön paneldeki diğer örneklere göre uyumsuzluk ve bu fiyat düşüklüğü bana kazalı olabileceğini aklıma getirdi.

plakasını aldıysanız gitmeden önce TRAMER'den sorgulatın bence, TRAMER'de birşey bulamaz ve servise götürürseniz de işin ehli birine göstermenizi tavsiye ederim.

başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca;
geçen sene araç bakarken uygun fiyatlı bir aracı kontrol için tanıdık bir servise götürdüm, ustam henüz gelmemişti, oradaki aynı yaşlarda farklı bir usta kontrol etti, "araç süper" dedi, gerçekten de öyle görünüyordu, sadece camların değiştiğini anladım daha ısta söylemeden.
tam içim rahatlamışken ustam geldi, dur bende bir bakayım dedi, ilk daha 2.baktığı yerde bu araç takla atmış ve tavan ezilmiş, dört camı patlamış dedi. Gerçekten de tavanın döşemesini kaldırıp bana gösterdi kaynak izleri apaçık görünüyordu. Sahibine söylediğimde şuan şok geçiriyorum, bilmiyordum dedi ;)
bu arada gitmeden önce tramer'den sorgulatmış ancak bir hasar kaydı bulamamıştım. Muhtemelen sigortaya yansımadan sahibi kendisi yaptırmış.
Haddim olmadan kıssadan hisse örneği vereyim dedim :smiley:

Hafta sonusonrası görüşlerinizi bekliyoruz.

Otomatik klimalı diyor, klimanın olması gerektiği yerde dandik bir teyp var, ses sisteminin olması gerektiği yer kapalı (orijinalinde çok kaliteli bir ses sistemi bulunur). Kliması nerede diyordum ki buldum, vites kolunun önünde yatık duruyor, sonradan oraya monte edilmiş, hiçbir versiyonunda böyle bir şey yok çünkü.
Amacım aracı kötülemek değil yanlış anlamayın, ama ben kafamda bir soru işareti oluşuyorsa o şeyden uzak dururum, 3-5 fazla verir için rahat edeceği aracı alırım.

big_282541070zp.jpg

Merhaba daisuki,
ne oldu aracı gördünmü ?

cicibebeci' Alıntı:
Merhaba daisuki,
ne oldu aracı gördünmü ?
Merhaba cicibebeci ewet dün aracı eşimle beraber bakmaya gittik.Sahibi mütevazi birisine benziyordu.Fakat araç bana göre model olarak 2001 de olsa bayağı bir yıpranmış gibi geldi.Ne gibi derseniz ufak bir 5 dakikalık gezi yaptık.Aracın resimde gözükdüğü gibi orjinal olan konsol değişmiş.Bunun sebebi aracın teybi çalınmış sahibi öyle söyledi.Bu sebeble klima kontrol düğmeleri aşağıya monte edilmiş üst tarafıda resimdeki gibi kapatılmış.Araçla gezerken birde şu dikkatimi çekti ama sahibine sormayı unuttum :smiley:1. Araçla hareket etmeden önce D yerine 2 ile kalkması oldu.Normalde zemin kötüde değildi çakıllı oto parktı . hareket ettikten sonra motor devri yükseldi sonra D ye aldı.2.araçla kasislere girdiğimizde gayet yavaş geçmeye özen gösterdi fakat anladığım kadarıyla sağ ön taraftan tok tok ( ses benzetmesi uydumu bilmiyorum :D )ses geliyordu 3. Kapı fitilleri bazı yerlede çıkmıştı 4.Araç sahibi söyledi bunu sağ ön kapı ve arka kapı boyalıymış.Amacım aracı kötülemek değil yanlış anlaşılmasın sadece buradaki herkes gibi bende bilgi amaçlı yazıyorum.Kendim araçı alıcı olarak gittim :smiley: fakat daha öncede başka araçlar bakmıştım malesef eşimde olumsuz karar verdi beğenmedik :( alacak arkadaşa biraz masraf çıkartacak gibi gözüküyor ;) alana hayırlı uğurlu olsun.Benim gözlemlediğim bu kadar eğer benden başka birileri bu araçı bakmaya gittilerse burada yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim saygılar...SERKAN

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR