Hayırlısı olsun....Ben bile hergün yeni foto varmı diye sabırsızlıkla bakıyorum......Lastiklerde takıldığında dehşet bir görünüm çıkacak ortaya....Ne de olsa eski patrolcüyüz...onun için en az bizde o kadar heyecanlıyız..Hadi kolay gelsin...
ya soa ya gerek olmadığını söylüyor ustam sadece makas ve uuzun amortisörlerle hallederiz diyor. önce onu deniycez sanırım , çamurluk kesmemek için aracı gereğinden fazla yükseltmek yerine yeterince yükseltip çamurlukları kesmek daha mantıklı dengeyi bozmamak için
kürşat bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle çamurlanarak kullanın...pajeronunda yeni sahibi çok şanslı olmalı.
yeni aracınızın en azından yan aynalarını farklı bir renk yapsanız daha güzel durur gibime geliyor, örneğin siyah.birde umarım o sis farlarını küçültmüşsünüzdür o sisler ile 80 li yıllarda geceleri yarışan ralli araçlarına benzemiş.
kürşat bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle çamurlanarak kullanın...pajeronunda yeni sahibi çok şanslı olmalı.
yeni aracınızın en azından yan aynalarını farklı bir renk yapsanız daha güzel durur gibime geliyor, örneğin siyah.birde umarım o sis farlarını küçültmüşsünüzdür o sisler ile 80 li yıllarda geceleri yarışan ralli araçlarına benzemiş.
arabanın aynalarını siyah yapmak aklımda hatta hardtop uda siyah düşünüyorum ama onlara en son uğraşıcam, hardtop un camlarındada sorun var hepsi bir elden geçer. O sisleri denemek için taktık sanırım az daha ufak tiplerinden koyucam