Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,829

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

şükür Allahıma bu günleride gördüm, arabam geldi, satışı yapıldı ,ustaya teslim edildi, 35 lastiklerde yanında, kısmetse yarın fotografları koyarım
:smiley:

Hayırlısı olsun....Ben bile hergün yeni foto varmı diye sabırsızlıkla bakıyorum......Lastiklerde takıldığında dehşet bir görünüm çıkacak ortaya....Ne de olsa eski patrolcüyüz...onun için en az bizde o kadar heyecanlıyız..Hadi kolay gelsin...

Hayırlı olsun, güle güle binin. Bu araç pajerodan daha hızlı bitti. Resimleri bekliyoruz :smiley:

Tempus' Alıntı:
şükür Allahıma bu günleride gördüm, arabam geldi, satışı yapıldı ,ustaya teslim edildi, 35 lastiklerde yanında, kısmetse yarın fotografları koyarım
;D ;D ;D ;D ;D

saolun arkadaşlar , lastikler fena büyük görünücek pajeroda yanına koydukda bugün :D

çamurluklar kesilicek baya bir :smiley:

Yeni proje hayırlı olsun :smiley: Bu sefer hard off road oraya girmem demeyeceğim heryere gireceğim dedidiğine göre biraz abartacak mısın? :smiley:)

Anki' Alıntı:
Yeni proje hayırlı olsun :smiley: Bu sefer hard off road oraya girmem demeyeceğim heryere gireceğim dedidiğine göre biraz abartacak mısın? :smiley:)

35 takıcam araca tek abarttığım o onun dışında full mekanik ve sağlam bir araç alarak işe başladım zaten :smiley:

teşekkürler

arabana kovuşmussun kursat
hadibakalım start sende

Soa dan sonra kesmek lazim mi yinede? Kilit olacak mi birde aracta?

omergin' Alıntı:
Soa dan sonra kesmek lazim mi yinede? Kilit olacak mi birde aracta?

ya soa ya gerek olmadığını söylüyor ustam sadece makas ve uuzun amortisörlerle hallederiz diyor. önce onu deniycez sanırım , çamurluk kesmemek için aracı gereğinden fazla yükseltmek yerine yeterince yükseltip çamurlukları kesmek daha mantıklı dengeyi bozmamak için

kürşat bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle çamurlanarak kullanın...pajeronunda yeni sahibi çok şanslı olmalı.
yeni aracınızın en azından yan aynalarını farklı bir renk yapsanız daha güzel durur gibime geliyor, örneğin siyah.birde umarım o sis farlarını küçültmüşsünüzdür :smiley: o sisler ile 80 li yıllarda geceleri yarışan ralli araçlarına benzemiş.

turkakreb' Alıntı:
kürşat bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle çamurlanarak kullanın...pajeronunda yeni sahibi çok şanslı olmalı.
yeni aracınızın en azından yan aynalarını farklı bir renk yapsanız daha güzel durur gibime geliyor, örneğin siyah.birde umarım o sis farlarını küçültmüşsünüzdür :smiley: o sisler ile 80 li yıllarda geceleri yarışan ralli araçlarına benzemiş.

Teşekkürler

arabanın aynalarını siyah yapmak aklımda hatta hardtop uda siyah düşünüyorum ama onlara en son uğraşıcam, hardtop un camlarındada sorun var hepsi bir elden geçer. O sisleri denemek için taktık sanırım az daha ufak tiplerinden koyucam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,782
Kaydolan Son Üyemiz
tekno50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR