KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sen artık iyice yoldan çıktın valla bi dur ya ben suzukideyim landdan anca suziye yeni geçebildim sen kaç marka gezdin pajeronun tadı damağızda kaldı şimdi gene ağzımıza bir parmak bal çal sonra geçersin int. scout a , chevy'ye
Sen artık iyice yoldan çıktın valla bi dur ya ben suzukideyim landdan anca suziye yeni geçebildim sen kaç marka gezdin pajeronun tadı damağızda kaldı şimdi gene ağzımıza bir parmak bal çal sonra geçersin int. scout a , chevy'ye
vallahi bugün pajeroma son kez binip parka çektim, tadı damağımda kaldı ileride tekrar yapıcam belki bulursam 3 kapısı olur ;D
ben scout ları birde wagoneer ları çok beğeniyorum, yada wagoneer ların kamyonet modeli olanlarını, apachi konusunda emin değilim çok güzel yapılmışını hiç göremedim belkide ondan ama eminim sen alırsan şık bişeye döner
kısmetse festivale 35 lastiklerle getiricem patrolü deneriz bol bol ;D
Herkese merhaba,
Merakla bekliyorum bu gidişin sonu ne olacak diye. SD33T çok güzel ve sağlıklı bir motordur. Bu kasa da favori motordur. Makineyi 20 Psi a kadar zorlayanlar mevcut. Stok değerin 8 psi civarında olduğunu tahmin ediyorum
2,0 akil işi degil. Her şeyin elden geçmesi lazim atiyorum 20 dak dolu kullanimda ciddi riskler olusur. Zaten o motorda yuksek km.ler gormez. 0.650 fabrika verisi
2,0 akil işi degil. Her şeyin elden geçmesi lazim atiyorum 20 dak dolu kullanimda ciddi riskler olusur. Zaten o motorda yuksek km.ler gormez. 0.650 fabrika verisi
20 psi 1.37 bar yapıyor yani 2.0 barda çalıştırılsa elden geçirecek bişe kalmaz zaten 0.650 bar da 9 psi denk geliyor bende de 98 3.2 atmosferik nissanıma turbo takmak istiyorum tavsiye edermisiniz tecrubesi olan varmı acaba