KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Baktıkça üzülmemek elde değil...Heleki patrolleri bu durumda görmek çok berbat bir duygu...Bizim ülkemizde olsalardı şu an yürür vaziyette olacaklardı...çok yazık...
bi an türkiyede sandım heyecan bastı , bende kürşat gibi ufak ufak toplarım dedim ,hemde bunlarda fazla çürükte yok gibi , at bir dizel motor çıkar keyfini dedim ama ispanyada olduğunu öğrenince 5 saniyelik hayalim anında bitti. ;D
hocam toplamak sorun degilde cok asırı masraf cıkıyor her sey para bir camurluga hurdacılar 400 tl istiyor gelde topla ugras ben 11 e hılux aldım 20 yi gecti maliyeti parca isini artık yurt dısında fırsatım olursa hurdalıklardan ayarlamaya calısıyorum
Merhaba....İlk defa ülkemizde bir Patrolün itfaiye aracı olduğunu gördüm....İzmit itfaiyesinde sd serisi 5 kapılı bir patrol...İtfaiye öncü aracı......Muhteşem görünüyordu ......Kısmet olursa onu mutlaka fotoğraflayıp derhal sizinle paylaşacağım işallah....Hoşçakallın...