jantlar procomp 1079 modeli olması lazım cember dışa alyanla bağlanıyor bir arkadaş almıştı 1500 tl civarı idi istanbul tar otomotivde var http://www.tarotomotiv.com.tr/
aracınız gerçekten güzel olmuş bende bir patrol kullanıcısı olarak hayranlıkla izliyorum yalnız merak ettiğim difransiyel tipiniz nedir splıne sayısını biliyormusunuz eğer benimkiyle aynıysa arb kilit var demektir zannediyorum kıbrıs tansınız bodylift uygulamasında makaslar nasıl oldu bunları kıbrıs tan temin etme şansı varmı fiyatları nelerdir şimdiden teşekkürler...
aracınız gerçekten güzel olmuş bende bir patrol kullanıcısı olarak hayranlıkla izliyorum yalnız merak ettiğim difransiyel tipiniz nedir splıne sayısını biliyormusunuz eğer benimkiyle aynıysa arb kilit var demektir zannediyorum kıbrıs tansınız bodylift uygulamasında makaslar nasıl oldu bunları kıbrıs tan temin etme şansı varmı fiyatları nelerdir şimdiden teşekkürler...
tatanga: Seninki benimkisinin aynisidir.Makaslar (2inc iron man marka) shock amörtisörler (iron man)rum tarafından aldım (shady4x4.com) shackle'lar 16cm avustralyadan aldım (snakeracing.com.au) arb difflock (arb.com.au) sitesine şasi+model+senesini yaz arb vardır hepsi DHL ile gelir.Lift kitleri de (snakeracing.com.au) dan alabilin.kredi kart ile al sorun olmaz Senin araba modeli Patrol mq-R160-sd33-86-88