Nissan Terrano 2.4 Benzin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,883

sensar

Kamp II
Yer
ORDU
selamlar arkadaşlar forumu aradım karıştırdım fakat tam istediğimi bulamadım 2.4 benzinli+lpg li terrao 1998 model şehir içinde kullanacağım yakıt sarfiyatı nasıl şehir içi konforu iyi mi ve parça sıkıntısı varmı sizlerden bilgi rica ediyorum.arazide kullanmayı düşünmüyorum..

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano 2.4 Benzin Yardım

merhaba arkadaşlar
bende 97-98 model 2.4 benzinli terrano düşünüyorum bilgierinizi paylaşırsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar. benzinli terrano kullanan arkadaşlar baya var. resimleri de var. araçları baya güzel görünüyor. yaptıkları gezi resimlerini vermişler. neden nissan terrano 2.7 değil gibi bir başlığa cevaben :smiley:)

o başlıkta cevap yazan, 2.7 tdi kullanan ben ve diğer arkadaşlar da var. benzinli kullananların bir kısmına o forumdan bakarak da ulaşabilirsiniz. bu başlık sonrası terrano kullananların hepsi yorumlar eklemeye başlamıştı. artık bu başlığa yazmayalım biz güncel tutuyoruz diye yorum da yapmıştım :smiley:

2. 4 benzinli kullanan arkadaşların da gezi fotoğrafları ile birlikte yazdıklarına mutlaka bakmanızı öneririm. birde osman bey fazla yoruma gerek duymadan 2.7 TDİ ile yaptığı showun çok güzel bir video klibini koymuş. izlemenizi tavsiye ederim :smiley:

sahibinden otomobilleri karşılaştır diye google da aratınca çıkan ilk adreste istediğiniz tüm marka ve modelleri kıyaslayacak bir sayfa bulacaksınız. oraya bir bakıp hepsi için bir fikir edinebilirsiniz. ama kullanıcılara da danışmakta fayda var.

terranoda yakıtı dert etmeyin derim .TDİ dizel ekonomik. ama benzinli de de tüp takma seçeneği avantajlı görünüyor.

bizde şuanda 4 tane kısa kasa 2.4 bir tanede dizel kısa kasa terrano 2 mevcut biz araçlardan çok memnunuzgerçekten arazi performansı etkileyici yakıt olara benzinliler 400-450 kuruş dizel ise 350-400 kuruş yakmakta lpg de ise yakıt 250-300 kuruşa düşmekte size bir kaç foto olan bir link gönderiyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46106.0

Selam arkadaşlar. 1997 model, 5 Kapılı, 2.4İ Benzinli Terrano-II sahibiyim. Klima radyatöründe kaçak olduğu tespit edildiğinden yenisi veya çıkmasını almam gerekiyor. Orijinal çıkmasına 300-350 TL. isteniyor ancak Manisa haricindeki illerden getirtmek gerektiğinden tereddüt ediyorum. Yan sanayisine de (Mersin'de bir firma) 240 TL civarında para istiyor ama henüz stoklarında yokmuş. Bu konuda bir fikri veya bilgisi olan varmı. (0505.758.0411)

slm arkadaşalar benim ustada 2.7 dizel cok temiz bir 1999 model aracı var düşünürseniz ekte resimler arac bostancıde 17000 diyor

IMG_2348.jpg

IMG_2347[1].jpg

IMG_2349.jpg

IMG_2350.jpg

IMG_2352.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.