Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nissan Terrano 3.0 Manuel Ama Otomatik Şanzımana Çevrilirmi ?
Merhabalar sitede yeniyim. bu linkteki araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-terrano-hatasiz-arazi-araci/detay Nissan Terrano 3.0 manuel ama otomatik şanzımana çevrilirmi ?
Ynt: Nissan Terrano 3.0 Manuel Ama Otomatik Şanzımana Çevrilirmi ?
evet çevire bilirsiniz ama aynı aracın otomatiğini bulup tamtakımolarak sökmeniz lazımeksik parça olursa zorlanırsınız.
bu arada genelde otomatik şanzımanları manuele çeviriyorlar yarın otomatik şanzımanda arıza olduğunda baya pağalıya çıkıyor
Cevabınız için teşekkür ederim Serkan bey . Ben şehir içi kullanımda otomatik vites kullanmak istiyordum birde bu aracı seçmemdeki sebebim fiyatı ve bu kasayı renk olarakta aynısını daha önceden kullanmış olmamdı.( Eşim modeli eski olduğu için istemiyor ne yapıcam bilmiyorum . Amacım bu arabayla yarım kalan eski günlerimi tazelemekti. Daha önce samsunda siyah otomatik viteslisini görmüştüm fakat hazırlıksız yakalandığım için kaçırdım malesef.Dedikleriniz doğru katılıyorum maliyetli olur ama gençlik aşkı işte bu arada yaşım 32 Tekrar cevabınız için teşekkür ederim saygılar...
bende 1990 model var benimki dizel manuel vites aractan cok memnunum ama bencede otomatik sıkıntısı daha zor gideriliyor tabi ufak bir tavsiye kolay gesin