Nissan Terrano 3.0 Manuel Ama Otomatik Şanzımana Çevrilirmi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daisuki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,251

daisuki

Kamp II
Yer
İSTANBUL
Merhabalar sitede yeniyim. bu linkteki araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-terrano-hatasiz-arazi-araci/detay Nissan Terrano 3.0 manuel ama otomatik şanzımana çevrilirmi ?

158864124my.jpg

Etiketler
Ynt: Nissan Terrano 3.0 Manuel Ama Otomatik Şanzımana Çevrilirmi ?

Bu arada resmi izinsiz kullandığım için araç sahibinden özür diliyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

evet çevire bilirsiniz ama aynı aracın otomatiğini bulup tamtakımolarak sökmeniz lazımeksik parça olursa zorlanırsınız.
bu arada genelde otomatik şanzımanları manuele çeviriyorlar yarın otomatik şanzımanda arıza olduğunda baya pağalıya çıkıyor

Cevabınız için teşekkür ederim Serkan bey . Ben şehir içi kullanımda otomatik vites kullanmak istiyordum birde bu aracı seçmemdeki sebebim fiyatı ve bu kasayı renk olarakta aynısını daha önceden kullanmış olmamdı.( Eşim modeli eski olduğu için istemiyor ne yapıcam bilmiyorum :smiley:. Amacım bu arabayla yarım kalan eski günlerimi tazelemekti. Daha önce samsunda siyah otomatik viteslisini görmüştüm fakat hazırlıksız yakalandığım için kaçırdım malesef.Dedikleriniz doğru katılıyorum maliyetli olur ama gençlik aşkı işte bu arada yaşım 32 :smiley: Tekrar cevabınız için teşekkür ederim saygılar...

bende 1990 model var benimki dizel manuel vites aractan cok memnunum ama bencede otomatik sıkıntısı daha zor gideriliyor tabi ufak bir tavsiye kolay gesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR