Nissan Terrano II Hakkında Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,526
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 790,367
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ali bey malesef cevap konusu biraz sıkıntılı .bende bir ay once ayni model araç aldım servislerin yaklasimi bu sekilde expetız için bile 250 tl istediler ben aracı alırken bostanci sanayide nissan yahyalı ozel servise gostermıstım ılgılendıler bir sorun isterseniz sunroof konusunda da yardımcı olabılır belki 0216 573 48 63

Etiketler

ankarada oto selahattin var çıkmacı ben geçen sanruuf için parça aldım bi sor istersen baya bi parça var terranoyla ilgili

fikoert' Alıntı:
ankarada oto selahattin var çıkmacı ben geçen sanruuf için parça aldım bi sor istersen baya bi parça var terranoyla ilgili
Sizde telefon numarası veya adresi var mı?

ORMANCI ALİ' Alıntı:
telefon numarası yok ama ankara yıldız sanayide sorulsa yada netten araştırılırsa bulunması çok zor değil

sevgili dostlar
avm marka manuel kilit siparişi verdim. istanbulda bu tip malzemeler getiren bir otomodifikasyon yeri ile tel ile konuştum. amerikadan getiriyorlarmış. çifti 520 tl olacağını söylediler. bir ay içinde belli olur.ben sonuç almadığım için kimseyi oraya yönlendirmiyorum şimdilik.

mazot pompası damlatıyordu. tamirciye bırakmıştım. 200 tl verdim ama damlama kesilmedi. pompacıya götürüldüğü söylenmişti ama bişi yapılmamış.

bu sefer 3 gün önce başka bir pompacıya kendim teslim ettim.söküp contaları değiştirdiler. damlama kesildi. ufak bi ayar eksik kalmış devir gaz kessem dahi geç düşüyordu . bugün tekrar ayar yaptılar akşam alacağım. 300 tl de oraya verdim.

maliyetleri diğer arkadaşlara ön bilgi olsun diye yazıyorum.

görüşürüz

ORMANCI ALİ' Alıntı:

Merhaba,

bende yeni Terranocuyum.
ankarada parçacı vasıtasıyla tesdüfen tanıştığım mustafa usta var bana çok güven verdi 16 yıl nissan servisi çalıştırmışlar eminim çok faydası olacaktır.
Tel.0532 234 27 87 Şaşmaz ankara

İlginize çok teşekkür ederim. Aslında hangi işi nerede kaça yaptırabiliriz konusunda bir veri bankası oluştursak harika olacak. Malum Terrano'cu çok az, olan da fazla ilgili değil.

ORMANCI ALİ' Alıntı:
İlginize çok teşekkür ederim. Aslında hangi işi nerede kaça yaptırabiliriz konusunda bir veri bankası oluştursak harika olacak. Malum Terrano'cu çok az, olan da fazla ilgili değil.

katılıyorum. terranoya ucuz kaliteli parça veya güvenilir işçilik sunanları paylaşalım.
burası terranoyla ilgili enfazla bilginin paylaşıldığı yer olmaya başladı zaten. tüm ülkeye burdan kaynak olur. parçacılar da bunu görse iyi olur.

Konu dahilindeki bu hareketlenmeyi hararetle takip ediyorum.İşim sebebiyle ülkemizin bir çok yerini geziyorum.O yüzden yurt genelinde bilgi paylaşımının çok önemli olduğu konusuna bende katılıyorum geçici olarak bulunduğum Erzurum'da Terrano ile ilgili sıkıntılarıma eski bir Nissan servisinin alakası ve bilgisi dahilinde çözüm buldum ,ayrıca şu an İstanbul dahilinde Nissan parçalarını temin edebileceğimiz bir kaç yerlede temas kurmaya uğraşıyorum. Durum netleştiğinde bu konu dahilinde paylaşmaya çalışacağım.
Saygılarımla.

Not: Fiyat karşılaştırması yapabilmek adına herkesin bilgilerini bir şekilde arşivlemesi gerektiğine inanıyorum. Ben başladım bile.Bana Terrano II nin hava akışmetresi lazım bulabileceğim yer ve fiyat konusunda yardımcı olacak varsa memnun olurum.

Terranocuların birbirine bilgi paylaşımı ve bilgi bankası oluşturma fikri gerçekten çok güzel.Daha önce radyatör konusunda sorum olmuştu cevap gelmemişti.Bu konuda bilgi paylaşacak olursanız sevinirim

Özgür bey merhaba;
Bende radyatörümü geçen sene değiştirdim.yazın rahat ederim düşüncesiyle.Fakat bu günlerde hava ısınınca eskisi gibi (yokuşta fazla basınca) hararetin yükseldiğini gördüm.Henüz uzun yolda denemedim.fakat İstanbulda 1 km lik yokuşlarda dahi hararet ibresi biraz yükseliyor.Tehlike sınırına gelmesede uzun yolda ve daha sıcak havalarda dahada yükseleceğini tahmin ediyorum.Ben radyatörümü Yetsan firmasının 3 sıralı bakır radyatörü ile değiştirdim.Yetsan firmasıyla yaptığım görüşmede bu radyatörün orijinal aluminyum radyatörden farkı olmadığını (soğutma gücü açısından) öğrendim.Yukarıdaki yazınızı okuduktan sonra Yahyalı servisin ustasıylada şifahen görüştüm.Tatmin edici bir cevap alamadım.Bu durumda 3 sıralı değil 4 sıralı radyatörle değiştirmek gerekiyor.Sizin sorunuzun cevabına gelirsek, eğer radyatör 4 sıralı ise verilen fiyat normal.Daha deyaylı görüşmek isterseniz özelden telefonumu verebilirim.
Selamlar.

Bu fotoğrafta yolda rastladığım dertli bir terrano kullanıcısı

Merhaba Terranocular, Uzun zamandir bu konuyu ariyodum acikcasi ve burada bircok bilgi ve birikimin bir arada oldugunu gordum. Bende ufak bir video eklemek istedim standart terrano ile neler yapilabilecegi acisindan size bilgi verir diye dusunuyorum. Gecen hafta Bulgaristanda bir Off-Road yarisina katildim. Katilan araclarda difransiyel kilitleri ve bircok offroad donanimi olmasina ramen 19 kisi arasinda 9. oldum. Aracimda sadece FEDIMA F-MUD serisi camur lastigi var. Onun disinda hersey orjinal. Umarim terrano nun kotu bir arazi araci oldugunu dusunenlerin fikrini degistirebiliriz.
video: http://www.youtube.com/watch?v=oMYhR4zbGe4&feature=plcp

Yaristan fotograflar: