<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey </b><br />
<br />
melrock arkadaş....<br />
anadolu yakasında nissan servisi sormuşsunuz....<br />
<br />
KARTAL oto sanayi içerisinde ,ÜÇLER OTOMOTİV var... ( ömer usta ve ali usta) ....<br />
<br />
aracımın ağır ve hafif bakımlarını orada yaptırdım......<br />
<br />
adresi: kartal oto sanayi sitesi c-2 blok no 9...(site camisinin hemen karşısında)<br />
<br />
telefon.0216 353 99 04<br />
0533 617 20 45<br />
<br />
-----------------------------------------------------------------<br />
<br />
ben de terrano kullanıcısıyım.. yaklaşık 8 ay oldu aracı alalı.... <br />
<br />
yüksek ve 4*4 bir araç kullanımından sonra önceki kullandığınız araçlar size çok ama çok yetersiz gelecektir... <br />
<br />
tesadüf müdür bilmiyorum... ben aracı aldıktan sonra çevremde ; sıfır DOBLO alırdım senin yerinde olsam söylemlerini duydum.... sonra bu kişilerle bu konu hakkında bir hesap kitap yaptık...<br />
<br />
--- sıfır doblo: 39.000(multijet)<br />
-----terrano: 22.000<br />
<br />
arada 17.000 tl fark var...<br />
<br />
yakıt farkı ise: yılda 20.000 km yapılması durumunda senelik1800 tl... <br />
yani yaklaşık on yılda bahsi geçen yakıt farkı, aradaki fiyat farkını kapatıyor...(düz mantıkla bakarsak, fiyat farkını yakıtta kullanabilirsin)<br />
<br />
bir de sıfır aracın on yıllık mtv si ile terranonun mtv si arasındaki farkın cebinizden çıkacağı düşünüldüğünde....<br />
<br />
aradan birkaç yıl geçtikten sonra alınan sıfır doblonun ikinci el satış fiyatının, sıfırına göre düşüş yaşadığı kaçınılmaz bir gerçekken... <br />
<br />
terranoya daha az ödeyerek ,<br />
-----bir japon arabası sahibi olursunuz..<br />
<br />
----- 4*4 sahibi olursunuz... <br />
<br />
----- yüksek araç sahibi olursunuz.<br />
<br />
-----arazi aracı sahibi olursunuz..<br />
<br />
kasisti, toprak yoldu, çamurdu çoraktı - ve de kar derdiniz minimize olur....<br />
<br />
------------------------------------------------------<br />
forumuun önceki sayfalarını da okuyabildiyseniz, diğer arkadaşlar da ben de yazmıştım.. araç ilk alındığında neler yapılması gerekli diye....aracı aldığınızda bunlara dikkat eder ve de uygularsanız uzunca süre sorunsuz binebilirsiniz kanaatindeyim... <br />
<br />
şu da bir gerçek ki ; sıfır araçlardaki gibi yetkili servise gidip her türlü arıza ve bakımlarını yetkili serviste yaptıracağınız bir araç değil... (maliyet açısından)....<br />
<br />
parça için interneti, servis için özel servisleri kullanmazsanız , yetkili servisin size vereceği fiyatlar kafanızı kurcalayabilir..<br />
<br />
bu hususu da göz ardı etmemeniz gerekiyor diye düşünüyorum..<br />
<br />
----- saygılar..<br />
ercan....</div>