Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bünyamin_01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,534

Bünyamin_01

((((lada niva 2000 1.7.i))))
Yer
ADANA
hafta arası karar verip pazar sabahı kar , temiz hava ve doğayla başbaşa şehrin gürültüsünden uzak kalmak üzere sevdiklerimle üzere yola koyulduk istikamet kızıldağ ve resimler, ayrıca yeni aldığım nivay ve test sürüşü

DSC00895.jpg

DSC00899.jpg

DSC00927.jpg

DSC00901.jpg

DSC00903.jpg

Etiketler

Ynt: Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

güzel gezi teşekkürler bu arada yeni aracınızda hayırlı olsun ço güzel duruyor kaça aldınız?

teşekürler şahin araçyeni 95 vardı 2000 aldım biraz uygun aldım 9000 tly aldım hidrolik direksion 90.000 de orjinal sizce nasıl fiat

Bünyamin güzel gezi olmuş ama 4. fotoğrafta yiyenbilir olmuşsun ;D

valla bünyamin bey bence çok iyi fiyat araç resimlerde çok şık gözüküyo birde hidrolik direksiyonlusunu bulmak çok zor size nasip olmuş bi arkadaşım 2002 kara direksiyonluyu 10.500 e aldı lpgli ama 120.000km'yi devirmiş sizinki daha diri gibi siz bu araçla daha çok gezi resimleri yollarsınız bize bekliyoruz teşekkürler

Yeni aracınız ile yaptığınız ilk geziniz keyifli geçmiş. Niva'nız da hayırlı olsun, kazasız keyifli geziler dilerim.

Bünyamin bey mersin demi oturuyorsunuz bende bazen gezilere çıkıyorum tanışmak isterim

hem gezen hem yiğen bilir olmuş güzel paylaşım için sağol

güzel gezi olmuş ..yeni aracınız hayırlı olsun...kızıldağ adanaya bağlı bir yermi.. sanıyorum yayla burası... bir de geziyaptığınız yerlerde rakım neydi acaba bünyamin bey

yorumlarınız için teşekürler bu biraz başlangıç oldu aslında bir kaç arkadaş daha bulsam daha yukarılara çıkıcam tek pek cesaret edemedim keşif bekleyen yer çok bu arada rakım 2000 burası karaisalıdan sonra 25 km kara isalı adananın ilçesi adanadan 75 km yani 75 km den sonra başka bir dünyadasınız çok daha resim koymak isterdim ama elimde birkaç resim daha var onlarıda koymaya çalışayım araç lastikler düz olduğu için fazla tırmanamadım zaman içerisinde daha iyi olucak inşallah

Bu sene gezenbilircilerin fotolarıda olmasa kara hasret kaldık, dört adette kar lastiği almıştım bu hafta söküyorum, deneme fırsatım bile olmadı.Aracın tekrar hayırlı olsun, güzel bir hafta sonu olmuş, fotoğraflarını bekliyoruz..

evet şahin bey bana da uygun aldım gibi geliyo sadece hidrolik direksiyon la kalmıyo lpg var işli ,çeki demiri işli,ön camlar otomatik, yan basamaklar, ön tampon, sis lambaları,aracın tabanı dış kaporta çok orjinal boya yok, darbe, yok inşallah hayrını görürüm

DSC00891.jpg

DSC00894.jpg

DSC00898.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR