Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,439
Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama bmw 10 numara

Etiketler

MERHABA eğer anfi sistemi kullanmadan sadece hoparlör değiştirmek istiyorsanız kendinden thiwitirli kalite markalardan alpine marka buna çok uygun takabilirsiniz ..anfi kullanmak istiyorsanız her kapıya mid takımı ,arka koltuğun ortasınada kolçak şeklinde küçük 20 cm lik bir bass yerleştirebilirsiniz . ama benim tavsiyem önce kapı hoparlörlerini değiştirin ve sesi bir dinleyin belki anfiye gerek bile kalmıcak .. yine takıldığınız bir yer olursa sorarsınız .. saygılar...

georoad' Alıntı:
çalışmalarınızı şimdi gördüm gerçekten mükemmel.. emeğ
n
ze sağlık ve işarett...
merhaba .. çok teşekkür ederim iş yerimiz antalyada yolunuz düşerse beklerim

serjio' Alıntı:
merhaba .. çok teşekkür ederim iş yerimiz antalyada yolunuz düşerse beklerim

yeni nivamı alayım düşceğinden emin olun özellikle sizle tanışmak ve yeni uygulamalar yapmak için sağlıcakla kalın..

Anladım,peki hilux'un hoparlör yuvalarına uygun bi alpine twitterlı hoparlör tavsiye edebilirmisiniz bana,çok teşekkürler şimdiden.

elinize sağlık çok güzel çalışmalar.

rauf_468' Alıntı:
Anladım,peki hilux'un hoparlör yuvalarına uygun bi alpine twitterlı hoparlör tavsiye edebilirmisiniz bana,çok teşekkürler şimdiden.
eğer anfi kullanmıcaksanız alpine 16 cm sxe-1725 iyi bir seçimdir . bundan 2 takım yani 4 adet alın ve monte ettirin. fiatıda uygundur takımın 120 tl civarı

Güzel çalışmalar, emeğinize sağlık.İşaret koyalım...

serjio' Alıntı:
eğer anfi kullanmıcaksanız alpine 16 cm sxe-1725 iyi bir seçimdir . bundan 2 takım yani 4 adet alın ve monte ettirin. fiatıda uygundur takımın 120 tl civarı

Çok teşekkürler tavsiyeniz için.İyi çalışmalar.
Saygılar...

nissan patrol göğüs çalışması taktir ve beğeni sizlerin yorumlarınızı bekliyorum

özür:nissan patrolun göğüs resimleri eksik gönderilmiş..