Off-Road Araçlarında İç Dizayn

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 250
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,504

Etiketler

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Detaylı ve güzel olmuş .Ancak arac kullanırken telsizde (gerektiğinde) frekansı nasıl değiştireceksiniz. ?

zaten tek frekans kullanılıyor.çokta uzak değil kullanıcıya başkada yer bulamadım zaten

emeginize saglık serdar bey gercekten cok basarılı calısmalar bunlar belki bir gun antalyaya yolumuz duserse aracımı sizin yanınıza getirecegimden eminim

güzel çalışmalar tebrikler..

Buna benzer bir çalışmada ben yaptıracağım, ustaların işi çok olduğundan bir iki hafta sonra olacak bu işlemler. Ben DEFENDER a düşünüyorum, yaptıran varsa paylaşırsa memnun olurum.

Teşekkürler.

Eline sağlık adaşım çok başarılı işler çıkardın.Benim aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı getiremedim.İlk fırsatta yanındayım

merhaba serdar bey
çalışmalarınız çok güzel ; dikkatimi çekti antalya grubundaki araçların tamponları özel yapım , yapan usta ile görüşmem için iletişim bilgilerini verebilirmisiniz

el emeğiniz harika çalışan tüm arkadaşların ellerine sağlık

brothers' Alıntı:
merhaba serdar bey
çalışmalarınız çok güzel ; dikkatimi çekti antalya grubundaki araçların tamponları özel yapım , yapan usta ile görüşmem için iletişim bilgilerini verebilirmisiniz
tabiki telefon numarası 0532 3266617 akdeniz sanayi sitesi antalya

şu ana kadar bir çok arabada çalışma yaptım fakat defender daha yapmadım hatta bir defender müşterime müzik sistemi kurdum .arka sandık için önümüzdeki ay gelicek . bu tür çalışmalar örnekle değil hayal gücüyle yapılıyor yani siz nasıl bir şey istiyorsanız tasarlanır ve korgoyla gönderilebilir.

seco7' Alıntı:
Eline sağlık adaşım çok başarılı işler çıkardın.Benim aracı işlerimin yoğunluğundan dolayı getiremedim.İlk fırsatta yanındayım
teşekkür ederim adaşım bekliyorum muhakkak