VforVendetta
dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat
Gerçi siz "Gerçeğini yapıyoruz, sanalına ne gerek var!!!" diyeceksiniz biliyorum. Zaten ben de sizin için yazmadım ki bunu buraya, kendim için yazdım. Ben korkağımmm yanii ne yapimmmmm... Korkağız diye Off-Road yapmayalım mı yaniiii... Aaaaaa
:-\ :-[
Aksiyonun tam ortasına dalmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Oyunlarımızdaki, ilgili oyun dosyalarını yükleyerek, oyuncu rehberini görüntüleyen ve geniş off-line desteği sağlayan tamamen özel ‘’Now’’ teknolojisi sadece size özel olarak geliştirilmiştir. Buna ek olarak, tamamen on-line bir servise girerek teknik destek, ipuçları ve uyarılara ulaşabiliyorsunuz.
Sert Oynayın!!
Sürüş yetenekleriniz dünyanın en iyi 4 takımından birine dahil olup Offroad Dünya Şampiyonasında zafer kazanacak kadar iyi mi? Sadece sürüş yeteneğiniz size diğer takımlar için sürme davetiyesi, sponsorlar tarafından terfiler ve bölüm promosyonları kazandıracaktır. Offroad şimdiye kadarki en geniş Offroad Şampiyonasını size sunuyor.
O beklenen sürücü olduğunuza gerçekten inanıyor musunuz?
Ürün Özellikleri
Arcade ve Zaman – deneme, alıştırma modları
LAN çoklu oyuncu modu – 5 rakiple mücadele edin
6 farklı bölgede 24 zorlu pist
Herbirinin 4 yükselticisi bulunan 16 özel otomobil
Dehşet verici uzay sesleri yoğun bir atmosfer sağlıyor
Son derece başarılı olan Hostile Waters motoru kullanılmıştır
Oynamadan İnanamazsınız!!!
Off-Road
Aksiyonun tam ortasına dalmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Oyunlarımızdaki, ilgili oyun dosyalarını yükleyerek, oyuncu rehberini görüntüleyen ve geniş off-line desteği sağlayan tamamen özel ‘’Now’’ teknolojisi sadece size özel olarak geliştirilmiştir. Buna ek olarak, tamamen on-line bir servise girerek teknik destek, ipuçları ve uyarılara ulaşabiliyorsunuz.
Sert Oynayın!!
Sürüş yetenekleriniz dünyanın en iyi 4 takımından birine dahil olup Offroad Dünya Şampiyonasında zafer kazanacak kadar iyi mi? Sadece sürüş yeteneğiniz size diğer takımlar için sürme davetiyesi, sponsorlar tarafından terfiler ve bölüm promosyonları kazandıracaktır. Offroad şimdiye kadarki en geniş Offroad Şampiyonasını size sunuyor.
O beklenen sürücü olduğunuza gerçekten inanıyor musunuz?
Ürün Özellikleri
Arcade ve Zaman – deneme, alıştırma modları
LAN çoklu oyuncu modu – 5 rakiple mücadele edin
6 farklı bölgede 24 zorlu pist
Herbirinin 4 yükselticisi bulunan 16 özel otomobil
Dehşet verici uzay sesleri yoğun bir atmosfer sağlıyor
Son derece başarılı olan Hostile Waters motoru kullanılmıştır
Oynamadan İnanamazsınız!!!