Off-Road Best Games (PC CD-ROM Oyun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,960

VforVendetta

dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat
Yer
istanbul
Gerçi siz "Gerçeğini yapıyoruz, sanalına ne gerek var!!!" diyeceksiniz biliyorum. Zaten ben de sizin için yazmadım ki bunu buraya, kendim için yazdım. Ben korkağımmm yanii ne yapimmmmm... Korkağız diye Off-Road yapmayalım mı yaniiii... Aaaaaa :eek: :-\ :-[

Off-Road

Aksiyonun tam ortasına dalmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Oyunlarımızdaki, ilgili oyun dosyalarını yükleyerek, oyuncu rehberini görüntüleyen ve geniş off-line desteği sağlayan tamamen özel ‘’Now’’ teknolojisi sadece size özel olarak geliştirilmiştir. Buna ek olarak, tamamen on-line bir servise girerek teknik destek, ipuçları ve uyarılara ulaşabiliyorsunuz.

Sert Oynayın!!

Sürüş yetenekleriniz dünyanın en iyi 4 takımından birine dahil olup Offroad Dünya Şampiyonasında zafer kazanacak kadar iyi mi? Sadece sürüş yeteneğiniz size diğer takımlar için sürme davetiyesi, sponsorlar tarafından terfiler ve bölüm promosyonları kazandıracaktır. Offroad şimdiye kadarki en geniş Offroad Şampiyonasını size sunuyor.

O beklenen sürücü olduğunuza gerçekten inanıyor musunuz?

Ürün Özellikleri

Arcade ve Zaman – deneme, alıştırma modları

LAN çoklu oyuncu modu – 5 rakiple mücadele edin

6 farklı bölgede 24 zorlu pist

Herbirinin 4 yükselticisi bulunan 16 özel otomobil

Dehşet verici uzay sesleri yoğun bir atmosfer sağlıyor

Son derece başarılı olan Hostile Waters motoru kullanılmıştır

Oynamadan İnanamazsınız!!!

Etiketler
Ynt: Off-Road Best Games (PC CD-ROM Oyun)

keşke oyunla ılgılı bır ıkı fotograf olasaydı :D

3494.jpg

valla bu kadar bulabildim, benden başka bu oyunla ilgili resimleri bulabilecek varsa ya da oynayan olmuşsa bize biraz yardımcı olsa iyi olacak...

yardım konusunda örneğin sorum 1:gerçek off-road dan korkuyorum ya acaba sanalını oynarken de korkar mıyım ki :eek: ??? :-\ :-X :-[ :'( :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR