KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Off-Road İçin Traktör Yada Panzer Lastiği Seçimi
Merhaba arkadaşlar 245/75/16 ebatına uygun traktör veya kaz ayaği tabir edilen çamur laştiği aıyorum.Bu tip kullanan arkadaşlar tercübeleri nasıl? nereden bulabilirim ?
Fiyat performans
235 8,5,16 ebattan ufak bir lastik ben bu lastikle kuru zeminde 100 km ye kadar cıktım. Ama güvenlik sıfır. ses müthiş. Şu anda kullanmıyorum ama 16 janta daha büyük bir ebat bulursam tekrar kullanmayı düşünüyorum.
merhaba.bizim cj mizde lassa tr 70 model traktor lastigi var.7.50-16 ebatında.cok memnunuz.arazide süper otesi.heryeri kazarak gidiyor.camuru hemen atıyor.kullanılabilecek en iyi lastik.ama asfaltta felaket.yagmurlu havalarda buzdan daha kotu kayar.cok ugultu yapar.ama sizde bizim gibi yoldan cıkmıssınız zaten tr70 iyi bi secim olur.
tam insa turbodan basetcektim..bizim ekipte bitane daha frontera var.insa turbo kullanıyor gayet memnun.kaplama lastik diye biliyorum.onlarda asfaltta ugultu yapıyor.desenler cok agresif arazide performansı cok guzel ama tabiiki traktor kadar olamaz.
jeeper' Alıntı:
merhaba.bizim cj mizde lassa tr 70 model traktor lastigi var.7.50-16 ebatında.cok memnunuz.arazide süper otesi.heryeri kazarak gidiyor.camuru hemen atıyor.kullanılabilecek en iyi lastik.ama asfaltta felaket.yagmurlu havalarda buzdan daha kotu kayar.cok ugultu yapar.ama sizde bizim gibi yoldan cıkmıssınız zaten tr70 iyi bi secim olur.
merhaba ben nivam da petlas TA 60 kullanıyorum arazi kabiliyeti harika yoltutuşu çok düşük hem fiyat konusundada uygun bi lastik eklediği resimlerden fikir edinebilirsiniz