Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,424

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
Arkadaşlar bugun yaptıgımız PAİNTBALL MACERASI etkinliğimizin raporlarını, fotograflarını, görüşlerimizi burada paylaşacağız.

Etiketler
arkadaşlar günaydın beni vuranların ellerine mermilerine sağlık vurdukları her yerim ağrıyor. :D
beni arkadan vuran ama günün sonunda muhteşem plotajı ve mükemmel aracı ile müthiş bir offroad heyecanı yaşatan çılgın offrodçu oktay beye
bacağıma 5-6 mermi saydıran ve en büyük hasarı veren bende derin izler bırakmış Ferhat beye :D
l200 performansı ile mehmet abiye
bütün mermilerini bende denemek isteyen ama aynı takımda oldugumuz için bunu yapamayan (bir dahaki sefere inşallah ) yol boyunca beni çeken murata
oyun sırasında mermisi bittiği halde yardım ulaştıramadığım savaş beye
ve gün içinde bizimle bulunan offroad keyfimize katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
ayrıca gün sonunda offroad macerasına katılan tüm arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim

hamdi abi kartı murata verdim o videoları atacak inşallah kartı ondan aldıgım an fotolarda gelecek face bi kaç fotoyu yayımlamış ama 100 lerce var ben atarım hepsini inşallah :D ama şimdilik bi iki tane atayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR