Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar günaydın beni vuranların ellerine mermilerine sağlık vurdukları her yerim ağrıyor.
beni arkadan vuran ama günün sonunda muhteşem plotajı ve mükemmel aracı ile müthiş bir offroad heyecanı yaşatan çılgın offrodçu oktay beye
bacağıma 5-6 mermi saydıran ve en büyük hasarı veren bende derin izler bırakmış Ferhat beye
l200 performansı ile mehmet abiye
bütün mermilerini bende denemek isteyen ama aynı takımda oldugumuz için bunu yapamayan (bir dahaki sefere inşallah ) yol boyunca beni çeken murata
oyun sırasında mermisi bittiği halde yardım ulaştıramadığım savaş beye
ve gün içinde bizimle bulunan offroad keyfimize katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
ayrıca gün sonunda offroad macerasına katılan tüm arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim
hamdi abi kartı murata verdim o videoları atacak inşallah kartı ondan aldıgım an fotolarda gelecek face bi kaç fotoyu yayımlamış ama 100 lerce var ben atarım hepsini inşallah ama şimdilik bi iki tane atayım