Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,496

Etiketler

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

Ellerinize sağlık.Derede pil bitti tabi En güzel fotolar ordan alınırdı(Dere değil bataklık.Sürekli battık çıktık

savaş bey oktayın plotajıyla geçemeceği alan ve geçiremeyeceği araç yok ;D

cidowsky' Alıntı:
savaş bey oktayın plotajıyla geçemeceği alan ve geçiremeyeceği araç yok ;D
Maşallah diyelim (ama ben Murata takılıyorum.L200 de de Oktay bey acemilik çekiyordu.kimse kimsenin arabasını sahibinden iyi kullanamaz bence)

eee öyle tabi oktayın bindiği aracın tekerleri toprağa deymiyor maşallah l 200 ün bile yer ile ilişkisini kesti bi ara ben gördüm ama acemilik oluyo tabi murat cherooki ye kıyamadıki hiç

Muratın yanına bindim bir süre;harbi kıyamıyordu arabaya! Sonra daha sert Mesut abinin aracına geçtim.Kons oldum yawArabam yok masa masa geziyorum

tam eve dönmek üzere iken karşılaşıp ta katıldığım bu etkinlik gerçekten çok zevkli ve neşeli geçti herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki sizler ile karşılaşmışız

x5 ini satan bilge olmak kolay değil

ttos' Alıntı:
tam eve dönmek üzere iken karşılaşıp ta katıldığım bu etkinlik gerçekten çok zevkli ve neşeli geçti herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki sizler ile karşılaşmışız

sefer bey bizimle karşılaştıgınızda eve dönmek üzereydiniz ama bizden sonrada dönememişsiniz bir süre eve

cidowsky' Alıntı:
x5 ini satan bilge olmak kolay değil
Kitap yazıyorum...Birgün neden sattığımı, satmamdaki derinliği, sattıktan sonra başıma gelenleri, ruhumun derinliklerinde esen fırtınaları, mal mülk den elimi çekip ruha indikten sonra yaşadığım halleri, insan denen ölümlünün yüceliğindeki sırları vs vs anlatacağım kitabımda.Bekleyiniz.(robın sharma falan kesmedi beni)

vücudumun binumum yerlerinde ki morluk şişlik ve acı ile seni ve diğerlerini sevgiyle anıyorum savaş abi ;D