Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,496

Etiketler

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

savaş bey oktayın plotajıyla geçemeceği alan ve geçiremeyeceği araç yok ;D

eee öyle tabi oktayın bindiği aracın tekerleri toprağa deymiyor maşallah l 200 ün bile yer ile ilişkisini kesti bi ara ben gördüm ama acemilik oluyo tabi murat cherooki ye kıyamadıki hiç

tam eve dönmek üzere iken karşılaşıp ta katıldığım bu etkinlik gerçekten çok zevkli ve neşeli geçti herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki sizler ile karşılaşmışız :smiley:

ttos' Alıntı:
tam eve dönmek üzere iken karşılaşıp ta katıldığım bu etkinlik gerçekten çok zevkli ve neşeli geçti herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki sizler ile karşılaşmışız :smiley:

sefer bey bizimle karşılaştıgınızda eve dönmek üzereydiniz ama bizden sonrada dönememişsiniz bir süre eve :D

cidowsky' Alıntı:
x5 ini satan bilge olmak kolay değil :D
Kitap yazıyorum...Birgün neden sattığımı, satmamdaki derinliği, sattıktan sonra başıma gelenleri, ruhumun derinliklerinde esen fırtınaları, mal mülk den elimi çekip ruha indikten sonra yaşadığım halleri, insan denen ölümlünün yüceliğindeki sırları vs vs anlatacağım kitabımda.Bekleyiniz.(robın sharma falan kesmedi beni)

vücudumun binumum yerlerinde ki morluk şişlik ve acı ile seni ve diğerlerini sevgiyle anıyorum savaş abi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR