Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,722

bu cok guzel bir yorumdu...

izmirde boyle arkadaslar varmis bizim niye haberimiz yok...

Etiketler
Yahu siteyi turlamayalı böylesi faydalı konuları kaçırmaya başladım yaşlılık alametleri olsa gerek konuyu bi okuyup da geleyim işkembeden sallamış olmayalım neme lazım

İşte geldim abi sen aldırma zaten türkiye de ilk olmak zordur kıskananlar çatlasın abi bu arada hayattasın değilmi sonra kendi kendime konuştuğumu sanacaklar

konuyu baştan sona heyecanlı bir roman gibi okudum. adrenalin dolu bir roman bazen heyecanlandım bazen üzüldüm bazende şaşırdım ama tek bişeyi merak ettim. konuyu yazan arkadaş halen marketten neden eve dönmedi

220 ile gitti galiba duramamış olabilir

Ynt: Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

TheDante' Alıntı:
Efsane konu oldu artık bu ;D

Bu arada atlamışım demiş idim ya yaşlılık alametleri fark ettim de ilk mesajınız bu konuya yazılmış nereden biliyorsunuz efsane olduğunu yoksa efsane geri mi?döndü yeni proce mi? var

TheDante' Alıntı:
Efsane konu oldu artık bu ;D

dopamin' Alıntı:
Bu arada atlamışım demiş idim ya yaşlılık alametleri fark ettim de ilk mesajınız bu konuya yazılmış nereden biliyorsunuz efsane olduğunu yoksa efsane geri mi?döndü yeni proce mi? var

Ömer bey çok iyi yakalamışsınız ilk mesaj ve efsane ;D nickname değişti demekki ???

daisuki' Alıntı:
Ömer bey çok iyi yakalamışsınız ilk mesaj ve efsane ;D nickname değişti demekki ???

;D Nick değişikliği yok,araç olmadığı için uzun zaman okumakla yetindim inş bundan sonra yazacağım birşeyler...

AL1820' Alıntı:
arkadaşım dustercilerle bir konuşsan, senin gibi karada uçarcasına giden birine
müritleri tarafından uçtuğu iddia edilen bir jip yakışır.
bu yorum fark edilirse burası allak bullak olur ona göre

mossin nagant' Alıntı:
bu yorum fark edilirse burası allak bullak olur ona göre

Bu alıntıdan sonra fark edilmeye bir adım daha yaklaşıldı ;D

arkadaş nasa tarafından çağrılmış.o yüzden bi süre aramızda olamayacak.ilk türk uzay yolcusu olarak iş bulmuş.onların insandan önce ne olur diye denemek için kullandıkları denek yerine türk uzay araştırmasında direk arkadaşı yollayacaklar.nasılsa kafa olarak hazır .arkadaşımız için küçük bir adım.insanlık için bir trafik canavarından kurtuluş

Henüz bir teklif almadığı için küsmüş sanırsam ;D ;D ;D Bu video yu arkadaşa armağan edelim.

http://www.youtube.com/watch?v=rPNMPaC4Fng (Daha önce paylaşılmıştı ama olsun )

http://www.youtube.com/watch?v=wMquMpymXmw

off road yarışçısı şekildeki şahıstır