Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,658

Etiketler

Arkadaslar, bu bır yetenektır.. Surat her yıgıdın yapabılecegı bır sey degıldır. Adrenalın ıster, yurek ıster...Korkusuzluk ıster.. Eger bu saydıklarım olmasaydı, F1 yarısları, araba yarısları, vesaırelerı goremezdınız.. Onemlı olan suratı nerede ve nasıl yapacagına dıkkat etmek..Elbette yollarda dıger aracları tehlıkeye atacak sekılde surat yapmıyorum.. Bneım burada bahsetmek ıstedıgım ; boyle bır gucte ve potansıyelde bır surucu var, off road takımları faydalanabılır ve eger benı takıma alırlarsa emın olsunlar Turkıye de ılk 3 e gırerım.. Cunku ıcımdekı adrenalını radardan ceza yemek ve aracta hasar olursa o hasarı cebımden odemek harıcınde hıcbır sey benım hızımı,suratımı ve gucumu durduramaz.. Vahsılık,sertlık,adrenalın kazanmak ıcın sarttır. Yetenek ve teknık egıtım de bunlarla bırlesınce BASARI kacınılmazdır.. Insan altyapısı varsa mutlaka basarır : Ya dıger ınsanlara ragmen basarır, ya dıger ınsanlarla basarır, ya da dıger ınsanlar olmadan basarır.

GRANDCHEROKEE' Alıntı:
Arkadaslar, bu bır yetenektır.. Surat her yıgıdın yapabılecegı bır sey degıldır. Adrenalın ıster, yurek ıster...Korkusuzluk ıster.. Eger bu saydıklarım olmasaydı, F1 yarısları, araba yarısları, vesaırelerı goremezdınız.. Onemlı olan suratı nerede ve nasıl yapacagına dıkkat etmek..Elbette yollarda dıger aracları tehlıkeye atacak sekılde surat yapmıyorum.. Bneım burada bahsetmek ıstedıgım ; boyle bır gucte ve potansıyelde bır surucu var, off road takımları faydalanabılır ve eger benı takıma alırlarsa emın olsunlar Turkıye de ılk 3 e gırerım.. Cunku ıcımdekı adrenalını radardan ceza yemek ve aracta hasar olursa o hasarı cebımden odemek harıcınde hıcbır sey benım hızımı,suratımı ve gucumu durduramaz.. Vahsılık,sertlık,adrenalın kazanmak ıcın sarttır. Yetenek ve teknık egıtım de bunlarla bırlesınce BASARI kacınılmazdır.. Insan altyapısı varsa mutlaka basarır : Ya dıger ınsanlara ragmen basarır, ya dıger ınsanlarla basarır, ya da dıger ınsanlar olmadan basarır.
enteresan bir kişiliksiniz yola devam......

sayın dalgalı elbetteki forumu incelemediğinizi tahmin ediyorum ve hala gülüyorum.önce bir okuyun inceleyin ve bu medeni cesaretinizi tekrar gözden geçirin derim.insanların hiç işi gücü yok bunca uğraş emek ve zaman geçirip aracını yarışa hazırlayacak ve yok arkadaş ben kullanmam al sen kullan boz ben gene yaparım mı demesini bekliyorsunuz.neyse eğer öyle birini bulursanız haber verin bende copilotunuz olayım...

GRANDCHEROKEE' Alıntı:
Selamlar...
Avrupa OFFROAD ve Offroadcuyuz.com olmak üzere sizi bizim takımlarla oynamaya, test etmeye davet ediyorum....Vahşiliğinizden faydalanmak isteriz...Eğer başarılı olursanız kırdığınız döktüğünüz bizden...Kimse kapmadan biz kapalım bari...

yasakşehir07' Alıntı:
sayın dalgalı elbetteki forumu incelemediğinizi tahmin ediyorum ve hala gülüyorum.önce bir okuyun inceleyin ve bu medeni cesaretinizi tekrar gözden geçirin derim.insanların hiç işi gücü yok bunca uğraş emek ve zaman geçirip aracını yarışa hazırlayacak ve yok arkadaş ben kullanmam al sen kullan boz ben gene yaparım mı demesini bekliyorsunuz.neyse eğer öyle birini bulursanız haber verin bende copilotunuz olayım...

Yok öyle yağma ben copillik için daha önce kendimi tavsiye ettim, sırayla, benim copilliğimi beğenmezse size haber ederiz....

arkadaşım çalıştığın banka kanbankası sanırım, işler iyi değilmidir nedir?? bizi gaza getirip işlerin açılacağını mı hesap ediyorsun anlamadım ki ??? ??? :D :D

bugün moralim çok bozuktu ama konuyu görünce bütün stresim kayboldu komedi filmi seyretmiş gibi oldum arkadaş şakalarıyla beni çok güldürdü böyle esprili arkadaşlarımıza her zaman ihtiyaç var kendisine teşekkür ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR