Ynt: Off Roadçu Duster
duster sarhoşu arkadaşlar .bu forumdan önce forum donanım haberde başka markaperest forum arkadaşlarıyla atışmamız sonucu ki onlarada anadol bile çıkmış reno 12 çıkmış filan yazınca 4x2 navara ile gelip girişte navarayı mefta ettiler.ben onlara kuru hava demiştim.ıslak kuru ne yazar navara ya dediler navara oturdu.ben seve seve beni duster morarttı t-shirt giyerim mor renkte.ama çıkamazsanız araçta baskı balata bitti su kaynattı conta zırtlattı ben karışmam.en yakın renault grup servis kadosanda.ordan aracınızı nihat ustaya mı rica eder aldırısınız.çekici çağırır çekiciyide çektirimisiniz bilemem.yeditepe universitesinden yedpa bulvarı yönünde devam edin.ferhatpaşa istikametinde zaten göreceksiniz insanı çağıran bi giriş.eskiler eşşek bayıltan derlerdi.zemin toprak en 30 40 metre yolda sanırım 1000 metre.manzara mükemmel.eski askeri bölge telleri yanında törenle giyerim mor duster t-shirt nü.halep ordaysa kayışdağı burda.hatta ben forumda takip,paylaşım için teşekkür,alana satana hayırlı olsun,aracınız çok güzel dışında tek kelam yazmam.çıkmazsanız tek ricam bu başlık altına mor duster resimleri eklemeniz.bu arada iddaya girmeden forumda suzuki forumda ,öteki forumlarda vs kayışdağı yazıp bi aratın.bi gas rover yedi o tepe.birkaç debriyaj .epey tampon dodik.nihat usta araç testlerini orda yapıyo ona sorun.sonra ağlamayın duster ım da duster ım diye.ali beyin gazına gelmeyin.ali beyin suzukisi çıkar.sonra bakım onarım ücretlerini ali beyden istemeyin