Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 336,243
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
valla giyerim söz ağızdan çıkar.şöyle yaparız ikili çıkılır.bir duster bide suzuki samurai veya suzuki jimny .rica ederis site üyelerinden.biri duster a picor luk yapar.jimy çıkıp inene kadar süre koyulur.duster önce çıkar inerse zaten giyerim t-shirt i.hemde duster satışlarına katkım olur belki prim olarak eski espace veya scenic 4x4 verirler mor renkte.üzerinde duster beni morarttı yazan

olgun bey biliyordur ihtimal bilmeyen olabilir; picor atları padoc tan start box a götürmeye öncü olan ata denir.genelde çaptan düşmüş emekli yada sakatlanmış atlardır.ondan samurai veya jimny dedim

Etiketler

ben bilmiyorum, bence böyle şeylere gerek yok...
hem arkadaşlar çıkmayacak herhalde.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34231.0

işte burası

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35555.200

forumda birçok bilgi var çıkacak arkadaşlar için

murat bey aynı tartışmaları zamanından duster sayfalarında bizde yaptık. aracın teknik olarak off roada uygun olmadığını bu amaçla alan arkadaşların yayınlanan resimlere kanmamasını çok söyledik ancak bir taşlanmadığımız kaldı.ben 4.2 vx 80 dizel kullanıyorum ki bilen bilir off roadda efsanedir.ancak üstündeki bugerlara rağmen ben bile bazı arazide zorlanıyorum..gelin görün ki 1.5 motorlu duster arazi için gereken demir tamponu ,vinci,arka tamponu ,yan demirleri,üst bagajı ve diğer ekipmanları yükleyince birde lastik ve yükseltme yapınca arazide ilerlemeyi bırakın yerinden kalksa iyidir.tabi modifiyesizde dodik,tampon,yan basamaklar muhtemelen geriye bagajda döner.ayrıca sırf merakımdan gidip deneme sürüşü de yaptım...alanlar bir ölçüde haklı eğer 4 x 2 bir sedan yerine 4 x 4 az yakan ve pikniktede üzmeyecek derecede arazide kullanılacaksa sedan tüm araçlardan iyi...reno 12 tx hariç....

kısacası sizin mor t - shirte ortak olabilirim .bu iddayı 4 gözle videolarıyla bekliyorum

Teşekkür ali bey,

Doğrusu forumda aramak aklıma gelmemişti.

Hakkaten eşeği bayıltır.

Ama Duster'ı bayıltamaz. Yanılıyor muyum ümiterkan? 1. vites 4x4 1500-1750 devir...

Çamurunu bilemem... Belki Duster da batar kalır. Yani çamuruna göre değişir. ;D

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın; aşırı engebeli yerler için değil, linkteki resimlerde gördüğüm kısım için geçerli.

AL1820' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34231.0

işte burası

Bu konuyu açan benim. Terios ta eski aracım. Hemen yorum yapayım. Terios 1,3 Otm. İle o rampayı 1 kere çıktım rampanın sonuna doğru klimayı kapadım yanımda ki arkadaşı da nerdeyse arabadan indirecektim ki son anda motor toparladı. Tapa gaz çıkmaya başladığımı da söyleyeyim. Bi daha da denemedim. Yedpa tarafındaki nispeten az eyimli olanından çıktım hep.Duster ın dizel olması sebebiyle torku terios tan oldukça yüksektir. 1. Vites oranınında düşük olduğunu biliyorum. Bence o rampayı çıkar fakat jimny den önce çıkar iner kısmına birşey diyemeyeceğim. Şuan ki aracım WJ 2,7 ile aynı yere gittim low'a almadan ve tapa gaz yapmadan yumşak yumşak rampayı çıktım hatta gaza geldim dik yerinde durdum bi daha kalktım gayet geniş geniş çıkıp iniyorum artık ;D

Güldürdünüz beni hakikaten yav, ben de şu kayışdağını bir şey sanmıştım. Artık Murat Bey'e ve Tuğsan Bey'e mor t-shirt giydirmek farz oldu. Keşke iddiaya girmeseydiniz ;D üzerinizde mor t-shirtleri görür gibiyim ;D Yav arkadaşlar 1.3 BEnzinli terios ve Benzinli X-trail aynı yere çıkmış bir de boy fotosu koymuş, gelmiş burada dizel 4x4 ağır devirli Duster oraya çıkamaz diyorsunuz Şaka mı bu yav ;D ;D Ha şu da bir gerçek Jimny'den önce o tepeye varır ve iner ;D Yağmurlu havada ancak MT veya AT ile çıkar o kesin tabi

ümiterkan' Alıntı:
Güldürdünüz beni hakikaten yav, ben de şu kayışdağını bir şey sanmıştım. Artık Murat Bey'e ve Tuğsan Bey'e mor t-shirt giydirmek farz oldu. Keşke iddiaya girmeseydiniz ;D üzerinizde mor t-shirtleri görür gibiyim ;D Yav arkadaşlar 1.3 BEnzinli terios ve Benzinli X-trail aynı yere çıkmış bir de boy fotosu koymuş, gelmiş burada dizel 4x4 ağır devirli Duster oraya çıkamaz diyorsunuz Şaka mı bu yav ;D ;D Ha şu da bir gerçek Jimny'den önce o tepeye varır ve iner ;D Yağmurlu havada ancak MT veya AT ile çıkar o kesin tabi

murat bey, resimlerinizi buraya koyarız :smiley:)

Buradan İstanbul'da yaşayan 4x4 Dizel Duster kullanan arkadaşlara sesleniyorum, özellikle Serkan Bey'e sesleniyorum, gidin şu kayışdağı'na da bir resim çektirin lütfen :smiley: Üşenmesem gelecem valla ama yaza ancak gelebilirim. Murat Bey'e şu t-shirt'ü giydirmek gerek ;D

yeditepe universitesini geçip yedpa bulvarına ferhatpaşa yolundaki girişten dedim özellikle.terios sdpa da olanlar yeditepede okuyan 4x4 kanırım yeditepe üniversitesine yakın olan hurdalıkların arkasındaki patikadan bisikletlede çıkılır vespaylada.benim dediğim girişi yeri yedapada olanlar yeditepe universitesindeki 4x4 severler bilir.tam girişin karşısındaki binanın girişinde yıldız zımpara vardır. start noktası oradaki giriş.öteki taraf zaten piknikçilerin manzaraya karşı içmeyi sevenlerin her tür otoyla çıktığı bir yol.kayışdağını bilen kastettiğim yeri bilir.çok debriyaj almıştır.iki üç de taklalı oto leşi vardır.erbabı olan nereyi kastettiğimi anlamıştır.onlar yorumlasın ne demek istiyorum

Murat Bey bize resimle gösterin de nereye tırmanacağımızı bilelim ;D yanlış bir yere boşu boşuna çıkmayalım ;D

Lafla peynir gemisi yürümez orası burası tartışmaya gerek yok. İşte halep işte arşın paylaşın kozlarınızı. Ayrıca Yedpa tarafındaki hafife aldığınız çıkışı bisikletle yavaş çıkın uçup adalara filan konabilirsiniz ;)

fbmy' Alıntı:
Lafla peynir gemisi yürümez orası burası tartışmaya gerek yok. İşte halep işte arşın paylaşın kozlarınızı. Ayrıca Yedpa tarafındaki hafife aldığınız çıkışı bisikletle yavaş çıkın uçup adalara filan konabilirsiniz ;)

benim işyerim yakın zamana kadar yedpadaydı.ferhatpaşaya doğru giderken haftada onbeş günde bir morarmış bir girişimci görürdüm bahsettiğim girişte.halepe yorulmayın.rampa kayışdağında.bu arada dağın adı kayış sıyırttığı arabalar ve sahiplerinden gelmiyo korkmayın

rampanın üstten görünüşünü çekmiş beyefendi.girişe yakın görünende sanırım tepeye tırmanmayı beceren tofaş kartal :smiley:

DSC_1176.jpg

Murat Bey kartalın tırmandığına inanmışınız ya asıl bana garip gelen o. Jeep ler takla atıyo balata sıyırıyo kartal çıkıyo ilginç. Takla atanlar da boru varmıy mış? 40 lık su borusu ? ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri