çıkamazsada duster cılar ağızlarında bant olan resimlerini koyarlarAL1820' Alıntı:murat bey, çıkarsa avatardaki resmide
dusterle değiştirirsiniz ;D
Anlaştık ;Dtyt.fan' Alıntı:çıkamazsada duster cılar ağızlarında bant olan resimlerini koyarlar
AL1820' Alıntı:antenlere siyah bant takarlar
tyt.fan' Alıntı:önemli olan vites aralığı değil,gerçek bir ağır devri olmalı o eğimi çıkacak aracın.hem dik hemde epey uzun bir yol etabın son 100 metresi.aşağıdan hoplaya zıplaya çıkan araba son anda dimdik bir eğime gelince öksürmeye boğulmaya başlıyo.ben chereokeninde h4 te güle oynaya çıkcağını sanmam.belki gözünü karartır en aşağıdan h4 dip gaz aılınırsa o gazla çıkar bir hemi motor.arabayı kırmadan cüzdana zarar vermeden peştemal ı ayağa dolamadan çıkmanın en ekılcı yolu show dan uzaklaşıp paşa paşa 4l de arabayı yormadan tadını çıkararak hissederek çıkmak bence.neticede amaç en kısa zamanda çıkmak değil.çok iyi bir endurance motorla denenmeli zamana karşı yada buggy araçla
fbmy' Alıntı:GC Wj 2,7 CRD Emin olun 4 H ta güle oynaya çıkıyor .Çıkılmışı var yeni çıktım hayretler içinde kaldım. Hatta çıktıktan sonrada bu low'u ne zaman kullanıcaz diye de düşündüm
Bu arada araç 2.7 dizel 163 Hp - 400 Nm Tork
ict3055' Alıntı:Efendim siz bir ara Bolu'ya gelin, Low'dan çıkarmayız oni![]()
fbmy' Alıntı:;D Başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum . Ama kıyabilirmiyim onu bilmiyorum. ;D ;D
ict3055' Alıntı:Kıymayında zaten.
WJ kasanın V8 olanından kullandım. Keyfi çok ayrıdır biliyorum...
Kırılırsa ağır sonuçlar çıkarır bence, hiç gerek yok![]()
fbmy' Alıntı:Gözünüz kesti mi Ümit Bey ?