Ynt: Off Roadçu Duster
tyt.fan' Alıntı:
isimiyle tezat milyarda bir insandan birisiniz olgun bey.sanırım kendinizi duster savunma mevzuuna öyle bir adamışsınız,her espri eleştiriye kara murat benim diye atlıyorsunuz.arif olduğunuzu varsayarak anlarsınız diye düşünmüştüm ama bundan sonra yazdığım mesajın altına olgun candan için açıklama koyacağım.ilerleme var eskiden imlamı eleştiryodunuz,şimdi barut hakkını yakında 12 den vuracağım sanırım konuyu
Muhterem katılımcı murat bey,
Galiba tarihten bugüne geldiğinizi zannediyorsunuz.... (Kara murat sendromu olsa gerek)
1.Duster'ın savunmaya ihtiyacı yok, ben de savunmaya çalışmıyorum.
2.Espri diye kullandığınız malzeme çoktan eskidi, koku yapıyor.
3.İmladan ziyade "yazdığınız anlaşılmıyor..." demiştim geçmişte. Yani ne yazdığınızı anlayalım ki ona göre yazalım...demek bu. (çünkü imla, yazılanın daha iyi anlaşılmasını sağlar. Ders mi vereyim bu saatte) Hatırlatırım.
4.Espri yahut eleştiri diye öne sürdüklerinize bir göz atarsanız, bıkkınlık veren iddialar olduğunu görürsünüz.
Galiba TYT-Fan'da işler kesat ki kendinizce "konuşuk olsun" istiyorsunuz. Ama bunun yolu bu üslup değil. Siz en iyisi muhabbet ihtiyacınızı kendi fanclup'unuzda karşılayın. Çünkü uzun zamandır sizinle muhatap olmadım, yazdıklarınızı görmezden geldim, ama işi abarttınız. Ne zaman siteyi açsam sizin hiç de hoş olmayan tuhaf mesajlarınız... Üslubunuz samimi olsa, amenna.
Daha önce de yazdım; bi doladınız dilinize şu 80 cm. meselesini, tek malzemeniz o. Defalarca "kıymetli katılımcı, bunu biri uçuk kauçık mesaj olarak yazmış, kimse böyle bir mesajın arkasında değil..." dedik, anlatamadık.
Bu şartlar altında, size karşı airflik göserisi gerekmez.