Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 336,081
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

off road runner' Alıntı:
Güzel bir piknik alanı bulursak sizlere de haber verelim mi? Yoksa "ne işniz var piknikte, gidin bisiklete binin mi dersiniz ;D

Kayışdağı'nda Geleneksel Duster Piknik Günleri yapalım :D

Etiketler

Şaka, şaka tyt.fan. Takılıyorum. Ayrıca (okumadım ama) kim sizin araçlara laf atmışsa, hurda vs demişse gerçekten yanlış olmuş. Herkes istediği aracı alır, istediği amaca uygun kullanır. Yoksa hepimiz gezenbilir dostuyuz. Belki bir gün biryerlerde birlikte gezeriz. Sevgiyle kalın. :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
Kayışdağı'nda Geleneksel Duster Piknik Günleri yapalım :D

duster değil ama ataşehir belediyesi ön ayak olsa zevkli bi tırmanma yarışı yapılır yolun boyu kısa ama en eğim gayet güzel.her klasmandan araç motorbike buggy pick up gelse zamana karşı yarışılsa güzel bişi olabilir

off road runner' Alıntı:
Şaka, şaka tyt.fan. Takılıyorum. Ayrıca (okumadım ama) kim sizin araçlara laf atmışsa, hurda vs demişse gerçekten yanlış olmuş. Herkes istediği aracı alır, istediği amaca uygun kullanır. Yoksa hepimiz gezenbilir dostuyuz. Belki bir gün biryerlerde birlikte gezeriz. Sevgiyle kalın. :smiley:

Off road, arkadaşın yahut arkadaşların arabasına kimse laf atmış değil. Hoş zaten kimin hangi otoya takıldığını bilmiyoruz. Doğrusu filan arkadaşın hangi 4x4 ü var, beni de ilgilendirmiyor.

Sorun şu: Bazı arkadaşlarımızın takıldıkları forumlarda hareket-muhabbet yok. Onlar da ortalığa hareket getirmek için kendilerince iddialaşıyorlar.

"Duster dan off road aracı olur mu olmaz mı" diye tartışıldığını zannediyorlar. Biz "bu aracı piknik için aldık, kırıcı off road yapmak iddiasında değiliz. Dağ bayır gezmek amacındayız, Duster da bu işi yapar. Duster Land ile karşılaştırılmaz..." diye yazsak bile, okumuyorlar.

Sayın Tuğsan, daha önce de bu konuyu tartışmıştık. Aynen yukarıdaki gibi yazmıştım. Ümit bile bunu açıkça ifade etmişti. Arama yaparsan bulabilirsin.

Tekrar ifade edeyim.... Dusterla piknik yapılır. Ama biraz daha dağ başında yapılır. Duster ile ağır arazi şartlarında etkinliklere katılınmaz. Katılırsa, çekiciyle muhtemelen şehre döner.

Fakat Duster,pikniğe giderken dağ ve bayırları aşar, yani diğer arabaların/normal otoların aşamadığı yerleri. Normal otomobiller gibi bir yerde takılıp kalmaz. Fakat Defenderin geçtiği çamurları, karları suları da geçemez.

Bilmem anlatabildim mi?

Yok, Duster sadece pikniğe gitmez. Sadece Duster'da pikniğe gitmez. Duster ve TYT pikniğe gider ve bu iş burada biter ;D

Duster ve Terrano bu pazar Çamlıhemşin Yaylalarında piknik yapacak, herkesi bekleriz ;) Piknik aracı Duster ;D

alın mangalı çıkın dağlara dustercilar havalar iyileşti, bu arada sadece pikniğe değil, yamaç paraşütünede gider bu bebekk... :smiley:)

tyt.fan' Alıntı:
the end mi yani. and duster goes to just picnic.
bumudur.boşunamı çene patlattık günlerdir :smiley:

Şayet tartışmaları ve söylenenleri okumuş olsaydın, Duster kullananların hep bunu söylediğini görürdün muhterem.

Bir de şu 80 cm kar meselesi.... Biri bir laf attı ortaya, zat-ı aliniz aynı şeyi dillendirip durdunuz arkadaş. Oysa burada takılanların hiçbiri ne böyle bir şeyi söyledi ne de ciddiye aldı.

Her neyse, off road, uygun zamanda şöyle bir dağ başı zirvede piknik yapalım.... Sonra da "işte duster pikniğe buraya gider" diyelim. Doto-video mideo ne kadar görsel alet edavat vasa kayda geçelim.

Halkımıza sunalım.

Sevgili dostlar, akıl var mantık var. Siz 40-45 milyar vereceksiniz, sonra da çamur kaya paldır küldür araba süreceksiniz.... Bunu en azından duster müşterilerinin/sahiplerinin ekonomik durumu kaldırmaz. Çünkü üç-beş sefer bunu yapar, sonra "çarpılmış Duster" ile dolaşırsınız.

Şayet illa da çamur-kaya dolaşmak istiyorsa bir kişi, en akıllısı, 7-8 milyara bir lada alır, çamurlarla kayalarla onunla boğuşur, günlük hayatında da Duster'a biner. En mantıklısı bu. (Mesela ilanlarda bir arkadaş 7-8- milyara modifiyeli bir lada satıyordu. Hobi için çok da uygundu)

Ben Duster ile çamura hendeğe girmeyecek olduktan sonra, "duster off road aracıdır/değildir" diye niye tartışayım. Olsa da girmiyorum, olmasa da. Beklentim nedir? Bozuk yol ve arazi şartlarında altı üstü sürtmesin, saplanıp kalmasın, beni taşısın.... O kadar.

Eh, bu makina da bunu fazlasıyla yerine getiriyor.

Yetmez mi?

a-haklısınız bu araç ancak budur.
b- murat beyede bu kadar takılmayın
o kadar çok söylendiki duster tam bir arazi aracıdır diye
başlıklarınızda biraz araştırsanız hemen bulursunuz.

Sevgili Olguncandan, ben de sizinle pikniğe gitmek için uygun zamanı kolluyorum. İlk hedefim Beyağaç - Yayla gölü. Ama off-road'cu arkadaşları çağırmayalım. Zira gideceğimiz yer biraz uzak. 21. sayfada Tuğsan'ın dediği gibi onlar kocaman motorlu benzin canavarları olduklarından mazallah yakıtları yetmez de yolda kalırlar. Oralara gitse gitse 1.5 motorlu Duster'lar giderler :D

off road runner' Alıntı:
Sevgili Olguncandan, ben de sizinle pikniğe gitmek için uygun zamanı kolluyorum. İlk hedefim Beyağaç - Yayla gölü. Ama off-road'cu arkadaşları çağırmayalım. Zira gideceğimiz yer biraz uzak. 21. sayfada Tuğsan'ın dediği gibi onlar kocaman motorlu benzin canavarları olduklarından mazallah yakıtları yetmez de yolda kalırlar. Oralara gitse gitse 1.5 motorlu Duster'lar giderler :D

4X2 Arabayla ancak Kent ormanı mesire alanına giderseiniz. K.bakmayın :D

darktreys' Alıntı:
4X2 Arabayla ancak Kent ormanı mesire alanına giderseiniz. K.bakmayın :D

oda yeter yavaş yavaş önce kent ormanı sonra hatıra ormanı ,katmandu nepal derken everest anakamp ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri