Ynt: Off Roadçu Duster
tyt.fan' Alıntı:
the end mi yani. and duster goes to just picnic.
bumudur.boşunamı çene patlattık günlerdir
Şayet tartışmaları ve söylenenleri okumuş olsaydın, Duster kullananların hep bunu söylediğini görürdün muhterem.
Bir de şu 80 cm kar meselesi.... Biri bir laf attı ortaya, zat-ı aliniz aynı şeyi dillendirip durdunuz arkadaş. Oysa burada takılanların hiçbiri ne böyle bir şeyi söyledi ne de ciddiye aldı.
Her neyse, off road, uygun zamanda şöyle bir dağ başı zirvede piknik yapalım.... Sonra da "işte duster pikniğe buraya gider" diyelim. Doto-video mideo ne kadar görsel alet edavat vasa kayda geçelim.
Halkımıza sunalım.
Sevgili dostlar, akıl var mantık var. Siz 40-45 milyar vereceksiniz, sonra da çamur kaya paldır küldür araba süreceksiniz.... Bunu en azından duster müşterilerinin/sahiplerinin ekonomik durumu kaldırmaz. Çünkü üç-beş sefer bunu yapar, sonra "çarpılmış Duster" ile dolaşırsınız.
Şayet illa da çamur-kaya dolaşmak istiyorsa bir kişi, en akıllısı, 7-8 milyara bir lada alır, çamurlarla kayalarla onunla boğuşur, günlük hayatında da Duster'a biner. En mantıklısı bu. (Mesela ilanlarda bir arkadaş 7-8- milyara modifiyeli bir lada satıyordu. Hobi için çok da uygundu)
Ben Duster ile çamura hendeğe girmeyecek olduktan sonra, "duster off road aracıdır/değildir" diye niye tartışayım. Olsa da girmiyorum, olmasa da. Beklentim nedir? Bozuk yol ve arazi şartlarında altı üstü sürtmesin, saplanıp kalmasın, beni taşısın.... O kadar.
Eh, bu makina da bunu fazlasıyla yerine getiriyor.
Yetmez mi?