Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 372,905
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

AL1820' Alıntı:
murat bey özelden telefonunuz atın cumartesi beraber gidelim
seyretmeye

duster sahibi ilker bey özel offroad pistlerinde dememiş aracı vattabe otodrom.pazargünü biz göremedik parkuru dolaşmış.buggynin takıldığı su geçişi bile vız gelmiş.kayışdağı artık vız gelir tırıs gider.sanmam orda hırpalasın aracını.zaten duster offroad aracıdır ısrarı yok gördüğüm kadarıyla.ikna işi ümit beyin ellerinden öper.özelden sözelden ulaşır ikna eder ama haberimiz olurmu bilmem biz gene fotoğraflarla yetiniriz

Etiketler

Arkadaşlar
Cumartesi Kayışdağına çıkabiliriz. Dileyen bana özelden mesaj atıp iletişim bilgilerimi alır. İsoff parkur geçişim facebook sayfamda geçip geçmediğim hakkında tereddütü olanla bugun gene gider gecerim. Arazideyiz.com sayfasında da gectiğimi görüp yorum yapanlar var.
Ayrıca TYT.FAN arkadaşımızın da neden bu kadar anti Duster cı olduğunu anlayamıyorum ve dilerse kendisi denemesi için ona aracımı verebilirim. Kimse burda Duster bir Land bir Pajero ya da başka bir marka demiyor. Her aracın kapasitesi ve kullanım amacı bellidir. Ama bu kadar da araca haksızlık etmeyin.
Tüm bu tartışmaların arasına bir anda nasıl girdiğimi de garip bi şekilde sorgulayanlara da gerek burada gerek başka forumlarda hem aracımın resımlerinin olduğu hem de bazı yorumlar olduğu haberi bana geldiği için üye oldum ve hemen yazdım. 1986 dan beri otomotiv işinde olduğum ve kullandığım araç Renault ve Dacia camiasında bilindiği için pek çok kişi bana bu durumu haber verdi.
Gezenbilir grubunun daha cok birbirine bağlı ve birlikte gezip dolaşıp hoş zaman geçiren insanlar olduğunu düşünürdüm dana önceleri ama forumda yazılanları ve tartışmaların gereksizliğini görünce inanın buradan çok soğudum. Bildiğim kadarı ile offroad ya da herhangi bir başka doğa sporu yapanlar birbirine yardımcı olurlar ama burada seninki iyi benimki daha iyi yok duster bi halt değil yok kartal ile kıyas falan. Sanki herkes birşeyin ispatın peşinde :(
Tüm bu tartışmalara son vermek adına Cumartesi günü Kayışdağına çıkmayı deneyeceğim ve göreceğiz sonuç ne olacak. Ancak ne bir fotoğraf makınası ne de bir kamera yanıma almayacağım sadece gelip görenler şahit olsunlar ve bu foruma sonucu yazıp konuyu kapatalım ben de ansızın geldiğim gibi biranda forumdan ve siteden ayrılayım.
Hepinize saygılar sevgiler,

DSC_0509.jpg

dusterilker' Alıntı:
Aşağıdaki resimde sağ tarafta geri dönen araçların benim indiğim rampayı gözüne kestiremeyen ve geldiği gib dönen araçlardır.
i

ilker bey 20 30 cu sayfalar arasındaki yazışmalarımıza bakarsanız ben ve bir kaç forum üyesiyle duster sahipleri arasında duster galeriden çıktığı gibi arziye girerse zorlanır hatta zemin sertleşirse kalır şeklinde bir tartışma ,daha sonra yarı şaka yarı ciddi madem araziye sokuyosunuz gelin kayışdağı rampasını çıkın şeklindeydi.ümit bey de duster bunları yapabiliyor diye bazı sitelerden resimler aktarıyo çok sertleşmeden tartışılıyo idi.benim ilk fikrimi beyan ettiğim yerden 20ci sayfalardan okuma zahmetine girseniz duster karşıtı değil duster sahiplerinden birini gaza getirip kayışdağına çıkmaya ikna etmek şeklindeydi.pazar günki isoff org.öncesi ünmit bey duster isoffta görücüye çıkıyor dediğinde yarışçı duster havası yarattı.biz o kompetisyonu kaldıramaz diye ısrar ettik.gidin görün dedi.pazargünü sonradan siz olduğunu öğrendiğimiz duster bizim gibi seyirci idi.parkurdan yarış ortalarında birlikte ayrıldık.siz daha sonra parkura dönmüş resimleri çekmişsiniz anlaşılan.sizin resimlerinizi bu ortama ümit bey aktardı ve isoff ta 2 duster vardı parkuruda 1 i döndü yazarak buraya aktardı.bende yarışı izledim yoktu cevabını yazdım
sonra ümit erkan gerekli açıklamayı kaner bey yapacak yazınca aracı kullanan kaner beymiydi diye sordum.ümit bey sürekli no comment takıldı.size vahiy gelip tartışmaya dün sabah dahil olana ve o direk tartışma sayfasına duster benim aracım ben parkuru döndüm yazana kadar tartışmamız devam etti

tyt.fan' Alıntı:
duster offroad yaparmı,kayışdağına çıkarmı amaçla başladığımız tartışma 'erkan bey inde gazıyla' kaner beyi, duster ilker beyi haberleri olmayan bir duster kavgasına dahil etmemle sonuçlandı.
ilker bey in burda olanlara finalde iki gün gecikmeyle 'araç benim ,ben parkura girdim parkuru döndüm' açıklamasıyla benim mor t-shirt i giymemle neticelendi.şimdi kaner uslu bey yapıyor diyerek zan altında bıraktığım duster piar ını erkan bey ve benim gayet başarılı yaptığımızı görüyorum.
kaner beye telefonda izah etmeye çalıştığım neden bu çıkarıma vardım konusuna gelirsek:erkan bey pazar isoff ta duster görücüye çıkıyor deyince,zaten epeydir yarış izlemedim,hem duster ı hem eski tüfekleri izlerim,duster ın dökülüşüne şahit olurum fikriyle yarış alanına gittim.yarışan duster olamdığı gibi seyirci dusterda yoktu.seedinglere az bi zaman kala üzerinde 4x4 sticer ı olan beyaz 'meşhur' duster park alanına girdi.acaba kazılı olan alana girermi vs yarışı izlemeyi bırakıp duster a odaklandım :smiley:.duster bizim aracın önünden park alanına girdi.yarış başladı.araçlar dökülmeye başlayınca dağılma kalabalığına kalmadan çıkalım dedik.biz ayrılmak için hareket ederken dusterda önümüzden çıktı.araba sağlammı ne bozuk yolda iyi gazlıyo derken hız kesip arkamızda kaldı.bu yolda gitmeye kıyamıyor parkura girse nolurdu dedim.ve döndük.burda erkan beyin duster parkurdaydı mesajını okuyunca ilkin yahu beraber çıktık hatta aküsü biten birine yardımcı oldu yazdım.erkan bey krom basamaklı beyaz duster mı dediğinde adam parkurdaymış benle dalga geçiyor diye düşündüm.ve resimler yarış öncesi çekilmiş vs yazdım.
daha sonra erkan beyin mesajlarından birinde gördüğüm kaner beyden detay bilgi alırsınız cümlesi aklıma geldi.kaner beyin duster yükseltme denediğinide biliyodum forumdan.o zaman kaner bey sürücüydü mesajı yazdım.hatta ismi tamamen yanlış telaffuz edip nurullah bey yazdım.erkan beyin kopyalayıp aktardığı mesajlardan birindede -lada forum sanırım-kaner duster la gelecek yazdığını okuyunca araç kaner beyin sizde pazar araştırmasımı yapıyosunuz mesajını yazdım.erkan beyin mesajları biliyorum ama sahibi açıklasın şeklinde gelmeye başlayınca olgun beyin dediği gibi forum dedektifliğine soyunup o modifiye ediyo siz satıyomusunuz da yazdım.duster ı kullanan ilker beyin cevabına kadar gayette iddalıydım

Murat bey dediğiniz gibi aracımla önce parkura birarkadaşım girdi deneme maksatıyla ve sonrasında ben de sizin de bahsettiğiniz gibi yola çıktım eve gitmek üzere ancak arabamda bulunan genç kardeşlerimin foto çekelim abi sen de dene arabanı demesi üzerine geri döndüm işte siz o zaman dikiz aynasında beni kaybetmiş olabilirsiniz. Geri döndüğümde kalabalık bir grup kendi araçları ile parkura inmişti bile ve bende yavaş yavaş tüm parkuru tamamlayıp yoluma devam ettim.

DSC_0588.jpg

anlaşıldı duster 'cılar bi daha ki yarışlara bizlerde katılıyoruz, ya seyirci olarak yada yarışmacı.. :smiley: ama katılıyoruz..

burda duster parkuru dönemez lafını bir tek ben sarfettim.heleki yarış sonrası diyede ısrar ettim.şu dakika şu kapıdan geçtinizmi şu rampayı çıktınızmı diye sormamın alemi yok.ama madem duster la bir takım denemeler yaptınız bunu faecbookta paylaşırken günümüzde yol içi ve yol dışı aktivitelerin en yoğun tartışıldığı gezenbilir forumdada paylaşsaydınız.
ben 2 3 hafta önce tartışma ilk başladığında ataşehir belediyesi ön ayak olsun kayışdağı tırmanma yarışı yapılsın diyede espri yaptım.çünki o kadar para veren duster sahibi arkadaşlardan hiç biri aracını orda hırpalama riskine girmedi.pazar günki yarışa kadar da tartışmamız genelde kayışdağı odaklı esprilerle sürüyordu.hatta kayışdağını çıkarsa duster mor t-shirt giyerim gibi de bir iddda da bulundum.netice kontak anahtarı yemek baklava vs değildi.burım sizda yazıştığımız insanlarla aynı bölgedeysek yakınsak tanışma içinde vesile olurdu kayışdağı denemesi.
umarım siz madem elinizde bir test amaçlı araç var bu aracı kayışdağında hazır havalarda iyi iken tırmanışa sokar resimleride burdan facebooktan bizlerle paylaşırsınız

tyt.fan' Alıntı:
burda duster parkuru dönemez lafını bir tek ben sarfettim.heleki yarış sonrası diyede ısrar ettim.şu dakika şu kapıdan geçtinizmi şu rampayı çıktınızmı diye sormamın alemi yok.ama madem duster la bir takım denemeler yaptınız bunu faecbookta paylaşırken günümüzde yol içi ve yol dışı aktivitelerin en yoğun tartışıldığı gezenbilir forumdada paylaşsaydınız.
ben 2 3 hafta önce tartışma ilk başladığında ataşehir belediyesi ön ayak olsun kayışdağı tırmanma yarışı yapılsın diyede espri yaptım.çünki o kadar para veren duster sahibi arkadaşlardan hiç biri aracını orda hırpalama riskine girmedi.pazar günki yarışa kadar da tartışmamız genelde kayışdağı odaklı esprilerle sürüyordu.hatta kayışdağını çıkarsa duster mor t-shirt giyerim gibi de bir iddda da bulundum.netice kontak anahtarı yemek baklava vs değildi.burım sizda yazıştığımız insanlarla aynı bölgedeysek yakınsak tanışma içinde vesile olurdu kayışdağı denemesi.
umarım siz madem elinizde bir test amaçlı araç var bu aracı kayışdağında hazır havalarda iyi iken tırmanışa sokar resimleride burdan facebooktan bizlerle paylaşırsınız

ben aracı yeni ögrenmiş biri olmasam şimdiye kadar uzatmam o dağa çıkardım,yeterli tecrübem vs hiç birşeyim yok..Ama diğer beyaz duster sahibi abimiz; yok ben gelirim çıkarım diyorsa, bende gelir elimede kamera alır kayışdağını yaya olarak o çıkarken baştan sonra onu çekerim, ben buna varım.

SERKANEFE' Alıntı:
ben aracı yeni ögrenmiş biri olmasam şimdiye kadar uzatmam o dağa çıkardım,yeterli tecrübem vs hiç birşeyim yok..Ama diğer beyaz duster sahibi abimiz; yok ben gelirim çıkarım diyorsa, bende gelir elimede kamera alır kayışdağını yaya olarak o çıkarken baştan sonra onu çekerim, ben buna varım.

serkan bey sizde başından beri tartışmanın içindesiniz.defalarca madem güveniyorsunuz duster a gelin kayışdağını tırmanın dedim.ve mor t-shirte hazırımda dedim.ama bir duster sahibi çıkıp ben denerim demedi ekonomik sebeplerden.bakalım kırdıracak bir duster bulundu sanırım.kırılırsada zaten servisi olan bir araç sahibi var hemde

dusterilker' Alıntı:
Arkadaşlar
Cumartesi Kayışdağına çıkabiliriz. Dileyen bana özelden mesaj atıp iletişim bilgilerimi alır. İsoff parkur geçişim facebook sayfamda geçip geçmediğim hakkında tereddütü olanla bugun gene gider gecerim. Arazideyiz.com sayfasında da gectiğimi görüp yorum yapanlar var.
Ayrıca TYT.FAN arkadaşımızın da neden bu kadar anti Duster cı olduğunu anlayamıyorum ve dilerse kendisi denemesi için ona aracımı verebilirim. Kimse burda Duster bir Land bir Pajero ya da başka bir marka demiyor. Her aracın kapasitesi ve kullanım amacı bellidir. Ama bu kadar da araca haksızlık etmeyin.
Tüm bu tartışmaların arasına bir anda nasıl girdiğimi de garip bi şekilde sorgulayanlara da gerek burada gerek başka forumlarda hem aracımın resımlerinin olduğu hem de bazı yorumlar olduğu haberi bana geldiği için üye oldum ve hemen yazdım. 1986 dan beri otomotiv işinde olduğum ve kullandığım araç Renault ve Dacia camiasında bilindiği için pek çok kişi bana bu durumu haber verdi.
Gezenbilir grubunun daha cok birbirine bağlı ve birlikte gezip dolaşıp hoş zaman geçiren insanlar olduğunu düşünürdüm dana önceleri ama forumda yazılanları ve tartışmaların gereksizliğini görünce inanın buradan çok soğudum. Bildiğim kadarı ile offroad ya da herhangi bir başka doğa sporu yapanlar birbirine yardımcı olurlar ama burada seninki iyi benimki daha iyi yok duster bi halt değil yok kartal ile kıyas falan. Sanki herkes birşeyin ispatın peşinde :(
Tüm bu tartışmalara son vermek adına Cumartesi günü Kayışdağına çıkmayı deneyeceğim ve göreceğiz sonuç ne olacak. Ancak ne bir fotoğraf makınası ne de bir kamera yanıma almayacağım sadece gelip görenler şahit olsunlar ve bu foruma sonucu yazıp konuyu kapatalım ben de ansızın geldiğim gibi biranda forumdan ve siteden ayrılayım.
Hepinize saygılar sevgiler,

İlker Bey, burada sıcak tartışmalar yaşansa da sonradan unutulur gider. Dostluklar baki kalsın yeter ;)

Ümit Bey benim kurmuş olduğum ve sadece hobi amaçlı haftasonu gezilerinde çektiğim fotolarımı yayınladığım Duster ile ilgili facebook sayfasındaki resimlerimi buraya yüklemiş ve beni de mecburen bu tartışmanın ortasına atmış :smiley:
Yapmış olduğum iş bu aracın satışı olduğu için benim sözlerimi yorumlarımı çok kişi objektif bulmayacağı için araç ile ilgili herhangi bir yorum yapmam doğru olmasa da kendim kullandığım ve sattığımız kullanıcıların geri dönüşlerinden edindiğim izlenimler ile bu araca haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.
Tabiki aracımız ağır offroad şartlarında kullanılamaya musait değildir. Tabi ki diğer kendini kanıtlamış araçlar ile kıyaslanacak değildir. Ama bu aracında kullanıcı kitlesi 80 cm kar 40 cm çamur içinde gidecek, her hafta sonu kayaların üzerinden atlayacak dereleri geçecek kişilerde değillerdir. Ki bunları yapmayı düşünen varsa internetde 2. el bizim aracımızdan daha ucuz daha donanımlı ve bu sartlara uygun pek çok araç bulacaklardır.
Aracımla girdiğim çıktığım yerlerdeki performansı ile ve doğa sporu ( offroad demiyorum çünkü derecesi yanlış anlaşılıyor ) yapan diğer kişiler ile bu sayfa gibi platformlarda tanışıp Duster ile bazı gezilere katılabilineceğini sanıyordum. Ancak burada gördüğüm kadarı ile o kadar çok anti Duster cı var ki sanırım gezi olsa ve bir Duster kalsa kimse çekmeye gelmeyecek ve sen bunu hakettin asvalttan neden çıktın diyecekler....

DSC_0958.JPG

dusterilker' Alıntı:
Ancak burada gördüğüm kadarı ile o kadar çok anti Duster cı var ki sanırım gezi olsa ve bir Duster kalsa kimse çekmeye gelmeyecek ve sen bunu hakettin asvalttan neden çıktın diyecekler....

Anti Dustercı arkadaşlara Duster'ı iyi tanıttınız mı sorun kalmaz İlker Bey, bir yerde Duster kalsa da eminim çekmeye gelirler, o kadar da anti dustercı yok burada :smiley:

O halde son noktayı koyup bu forumu tatlıya bağlamak istiyorum.

Cumartesi öğleden sonra dileyen arkadaşlar ile buluşalım. Aracı benim kullanmam dışında dileyen arkadaş kullanabilir.
Gene üstüne basarak diyorum herhangi bir iddiam yok ama madem burada uzun zamandır bir Kayışdağı tartışması var neticeyi hep birlikte göreceğiz. ( en kötü Murat bey çeker beni )

ilker bey madem duster dacia içindesiniz. benim gibi untidustercılar için t-shirt bastırın.kemerburgaz parkurunu dusterla döndüm antiduster cıları morarttım yazan mor renkte.uzun kollu olsun ki giyene ceza olsun bayıltsın

Üzerinde I Love You Duster yazan birkaç t-shirt bastırırsanız, Murat Bey gönüllü olarak ilk giyenlerden olacaktır İlker bey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri