Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,967
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

olguncandan' Alıntı:
Ali bey, onun tekerlekleri Duster'dan büyük değil. Kasislere frensiz giremeyiz. ;D

Fiyatı da pahalı olsa gerek. :smiley:

fiyatlara baktım dizeli 4x4 le aynı

tyt.fan' Alıntı:
böyle bakarsak nissanın detroit ortağından amerikana da bağlarız.bu mantıkla ferrari testorossayla hacı murat kardeşti
O kadar da değil canım. 4x4 aktarma tamamen Japondur Duster'da. Hatta Japonya'daki deprem nedeniyle siparişler gecikiyor.

ümiterkan' Alıntı:
O kadar da değil canım. 4x4 aktarma tamamen Japondur Duster'da. Hatta Japonya'daki deprem nedeniyle siparişler gecikiyor.

sizlerin bu bağlılığınızı görse renault grup seneye bir duster hazırlayıp olgun beye teslim eder,git dakarda parala derdi.hatta ajantin şili etabını paris duster olarak değiştirir.

arkadaşlar gerçekçi olun, bu aracı
siz suv niyetine aldınız ve öyle kullanıyorsunuz

bu aracı çamura, çukura sokamazsınız, yıkar parlatır cilalar kullanırsınız

ayrıca son birşey daha, bu aracın altı çok alcak binekle aynı nerdeyse, diğerleninde alçak demeyin kimse o araçları o şekilde kullanmıyor. bu sebeble bu araç benim köyümdeki tarlama bile giremez bırakın offroad yaapmayı.

AL1820' Alıntı:
ayrıca son birşey daha, bu aracın altı çok alcak binekle aynı nerdeyse, diğerleninde alçak demeyin kimse o araçları o şekilde kullanmıyor. bu sebeble bu araç benim köyümdeki tarlama bile giremez bırakın offroad yaapmayı.

ali bey zaten kayışdağı derken kayışdağı tırmanmanın esas imtahanı yoldan kayışdağına giriştir.0 dan 2 metreye çıkıp bir tümseği aşmak gerekir.onu aşan araca kafadan 50 yazıyoruz.tepeyede çıkarsada 100 e tamamlıyoruz

Kendini offroadçu zannedenlerden dersler almak güzel ama işi bilenler olsa daha iyi olurdu o bir gerçek ;D Neyse idare edecez artık ;D 4x4'lerden biraz haberi olan buraya gelip ders vermeye başlıyor. Bizi çok saf zannetiler herhalde ;D (Biz bu aracı sadece şehirde kullanıyoruz ya) ;D Kendini offroadçu zannedenlere tavsiyem kendilerini fazla yormasınlar, Duster'ı iyi tanısınlar yeter ;)

ümiterkan' Alıntı:
Kendini offroadçu zannedenlerden dersler almak güzel ama işi bilenler olsa daha iyi olurdu o bir gerçek ;D Neyse idare edecez artık ;D

kendini offroadçı sanmak insanı madara etmezde 4x4 e biniyorum sanmak cemiyet içine girince karizmayı çizdirir.avutursunuz kendinizi çirkin ördek yavrusu muamelesi yapıyolar ama ben kuğuyum diye.işi bilenlerde size duster offroad aracı değil dedi ama kulaklarınız tıklaı gözlerde duster gözlüğü olduğu için anlamadınız.kulaklar ve gözler açıkken anlamadınızsa durum vahim
sizden yüz bulan stepway sahipleride guruplaşıyomuş.bizim nemiz eksik.biraz cafcaf boydan bikaç santim dışında diyolarmış
aslında haksız değilsiniz lafa bakmalıydık lafmı diye,sarfedene bakmalıydık erbab mı diye,kaale almamalıydık.duster a da sahiplerinede hakettiklerinden fazla zaman ve enerji sarfettik.allah akıl fikir versin diyecek zaman harcamaya değen konu başlıkları ile muhatap olacaktık.ne desen haklısın ümit besen kardeş.duster mevzusuna çağırma bizi,bizi şahid yazdırma demeliydik.herkes hata yapar.siz alırken hata yapmışsınız.biz hatalıları uyarmaya çalışmakla hata yaptık.

bu iş çok bilinmeyenli bir denklem değil
arabaya bakıp notu anında veririm...
offroad dan öte yaklaşık 500.000km yol tecrübem var sıfır kaza
ağır vasıta hariç her cins her marka araçla

tyt.fan' Alıntı:
sayın duster kullanıcıları muhteremler :smiley:
konuyu açan sizsiniz,konu başlığını offrad çı şeklinde açarak iddalı bi giriş yapan sizlersizniz.bu forumda kendi unimogunu metheden gördüm,kendi gc sini kendi toyotasını vs.yalnız grup halinde duster a laf ettirmem davranışı size özel.bu dayanışmanız takdire şaiyan.
aracı filanca bariyerden manzaraya bakmak için yüksek diye duster aldım diye espri yapan bi arkadaşa (eğer gerçek satınalma sebebi buysa gerçekten durum vahim) madem sorun sürücü koltuğunu yükseltmek magnum alsaydınız esprisi yapınca olgun bey başta toplu müdafaya geçtiniz..

Duster kullanmayan muhterem,

Yazdıklarımın ne kadar haklı olduğunu bir kez daha anladım...

1.Altında mesajları yazdığımız bu başlığı montainer16 arkadaş, daha ilk başlarda, espri olsun yahut diğer yerlerdeki Duster fotoğraflarını sergilemek için açmıştı.

Ne o ne de diğerleri "koşun ey ahali, Duster'ı yükseltin, parça ekleyin, modifiye edin, At lastik takın, dalın çamurlara" demedi. Burası, değişik Duster resimlerinin yeriydi.

Kendince gelin-güvey olmak için geldin geldin buraya takıldın.

Tekrar söyleyelim, burada off roadcı Dustercı yok.

2.Toplu savunma iişine gelince, Duster'ın savunması değil, sizin algılayışınızın yanlışlığına karşı bir ikaz. Anlamsız bir mesajı kim okursa okusun aynı tepkiyi gösterir. Burada hiç kimse, 4x4 ü Japon kötü yapar filan demiyor. Okumadığın için, öyle dendiğini "var sayıyorsun".

3.Altı yüksek ve tasarruflu olduğu için Duster aldığını söyleyen kıymetli insana gelince; herhalde sizin yaşınız kadar direksiyon sallamıştır ve bu konularda sizden akıl almaya hiç mi hiç ihtiyacı yoktur. Kendisi mühendistir. O dediyse öyledir ve isabetli tercihtir.

TEKNİK - TECHNICAL ISSUES 104
DACIA 91
TOYOTA 86
MARMARA 73
GARAJ - GARAGE 59
ARAÇLAR - VEHICLES 48
HABERLER VE DUYURULAR - NEWS AND ANNOUNCEMENTS 30
VASITA 28
GEZGİNİN TELEVİZYON GÜNLÜĞÜ 10
SUZUKI 9

PORSCHE 6.9767%
ACMAT 2.8807%
GMC 1.9231%
DACIA 1.9014%
REO 1.7964%
GEZGİNİN TELEVİZYON GÜNLÜĞÜ 1.2005%
MAN 1.1905%
HUMMER 0.8850%
SİNEMA 0.8787%
TEKNİK - TECHNICAL ISSUES 0.5795%

Sayın Murat cesur, yukarıdaki rakamlar size ait forum istatistikleri.

Bunlardan çıkan sonuç şu: Demak ki başka forumlarda sizi dikkate alan pek yok ki, buraya polemik yapmaya geliyorsunuz.

Gelin, gelebilirsiniz, gelmelisiniz de.... Ama kendi nefsinizi tatmin için değil, düzeyli eleştiri-tartışma ve sohbetler için gelmelisiniz.

Siz düzeyi düşürdüğünüz zaman, herhalde sizi tahta oturtacak değiliz. Çünkü burada mesajlarını okuduğunuz kişilerin (aktif olanlar) hemen hepsi saygıdeğer ve kendini bilen insanlar. Ama gerektiğinde saçma sapan mesajlara da gereği gibi mukabele eden insanlar.

AL1820' Alıntı:

Ali bey, hep söyledik, bu aracı çamurla debelenmek için almadık. Söylediğinizi zaten hep yazdık. (Çoğul kullanıyorum, nedeni, sözcülük yapmak değil, diğer arkadaşların hikayelerinden ve mesajlarından da bunu anladığım için. Yoksa, kendi adıma konuşuyorum) "Altı alçak" derken (alçak demeyelim, yanlıkş anlaşılır ;D), normal otoları söz konusu ediyoruz zaten. Yani aracın yaklaşma, uzaklaşma ve karın açısı benim için yeterlidir. Bu araç, sizin veya başkasının tarlasında macera yaşamak için değil, "bizi gitmek istediğimiz yere götürebilmesi" içindir ve bizim beklentilerimize göre idealdir ve bu da bize yeter.

tyt.fan' Alıntı:
1.....kendini offroadçı sanmak insanı madara etmezde 4x4 e biniyorum sanmak cemiyet içine girince karizmayı çizdirir.

2... ....işi bilenlerde size duster offroad aracı değil dedi ama kulaklarınız tıklaı....

3........aslında haksız değilsiniz lafa bakmalıydık lafmı diye,sarfedene bakmalıydık erbab mı diye,kaale almamalıydık.

4.......duster a da sahiplerinede hakettiklerinden fazla zaman ve enerji sarfettik.

5........herkes hata yapar.siz alırken hata yapmışsınız.biz hatalıları uyarmaya çalışmakla hata yaptık.

1.Bizi düşünmek sizin sorumluluğunuz değil, gösteriş meraklıları düşünsün.

2.Yazılanları okumadığınız belli. Ayrıca akıl almaya ihtiyacım yok. Bu forumda (Gezenbilir'de) yığınla bilgi var. Arayıp bulabiliyor ve işin uzmanlarından öğrenebiliyoruz. (Şahsım diğer forumlara yazı yazmam, ama hepsini okur ve bilgilenirim)

3.Aynı şeyi sizin için düşünüyorum. Daha önce yazacaktım ama, ertelemiştim. Bu cümlenizle kendinizi çok güzel anlatmışsınız.

4.Sizi okumak zorunda olduğumuz için üzgünüm. (Mesaj yazılmışsa çıkıyor, napalım, filtrelemek mümkün olsaydı hemen filtrelerdim.)

5. Haaaa, Nihayet baklayı ağzınızdan çıkardınız... İşte tepkinin nedeni bu yargınız.
Yav muhterem, benim arabamın parasını sen mi verdin? Senden borç mu istedim? "Abi napcam ya" diye mi sordum? Hata yaptıysam ben yaptım, mükemmel bir şey yaptıysam da yine ben yaptım. Bu seni niye ilgilendiriyor anlamadım. Seçimlerini sana mı soracağım?

Herkesin aklı kendine. Seni buraya "BİLGE ADAM" diye mi görevlendirdiler? Yoksa durumdan vazife mi çıkardın?

Ne demiş Mevlana: Edeb ya huuu.
(Yanlış anlaşılmasın, açıklayayım: Edeb -edep değil- kendi sınırını bilmek, başkasının sınırlarını tanımaktır. Yani haddini bilmektir.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri