üç teker ali hoşgeldin.ali şen' Alıntı:koçum duster be heyt herkesi konuşturuyor be neyimişsin sen be iyiki almışım ;D ;D ;D
evet bencekyenipazar' Alıntı:dustercı arkadaşlar sırf bu kadar aktif oldukları için bile alkışı hakediyorlar bence.
Herksesin kendisine göre doğrusu farklıdır tabii , zaman ve arazi doğruları bir hizaya sokar diye düşünüyorum.
hoşbuldukkkkkkkkk saygılar tüm araba hastalarınayavuz-çelikel' Alıntı:üç teker ali hoşgeldin.
bana yetiyor benim ihtiyaçlarımı karşılıyor bence melez bu ;D ;D hem asfaltçı hem off roadçı ;D ;D ;Ddarktreys' Alıntı:3 tekerci kardeş offroadçumusun değilmisin offroadçumu bu duster şimdi
dastır bastır ;D ;D ;D ezecek ortalığı dusterlarvwcaravelle' Alıntı:offroad çu hemde baba offroadçu![]()
![]()
megane alacağıma duster alırım offroadumu yaparım
![]()
![]()
![]()
ali şen' Alıntı:bana yetiyor benim ihtiyaçlarımı karşılıyor bence melez bu ;D ;D hem asfaltçı hem off roadçı ;D ;D ;D
tabii her zaman manavgattayım buyrun gelin.darktreys' Alıntı:antalyada bir gezi olursa görmek isteriz tabi araç uygunsa
vwcaravelle' Alıntı:mercedesim olmasa bende duster alıcam ama arabama kıyamıyorum![]()
![]()